Working hard, or hardly working?

Hur många gånger har du skruvat ihop en IKEA-möbel utan anvisningarna?! Haha. Jag gjorde det igår. Var ner i källaren och hämtade mitt skrivbord. Var inte så svårt att få dit benen och hyllan-som-sitter-under-bordet. :) Var rätt nöjd med mig själv när det var klart. Så nu har fåtöljen fått flytta ut. Är osäker på om jag ska ha kvar mitt blåa lack-bord. Men det visar sig när datorn kommer hur det ser ut.

Idag blev jag väckt av NVS-gubbarna. Dom kom kl 8, vilket var bra, för jag skulle gått upp kl 7.30. En sovmorgon är man väl värd ibland? Så, förhoppningsvis, så finns det badkar, handfat OCH toa i badrummet när jag kommer hem. HEJA HEJA!

Blir boxpass ikväll om Milla hinner hem, annars blir det vanligt medelpass. :)

Ikväll är det sista avsnittet av Desperata hemmafruar. :) Och imorrn börjar OC! - jag måste börja leva i verkligheten.

Åh, längtar tills min dator kommer. :D Kommer bli så lycklig. Haha.

/M

Impulsköp!

Haha, vem fan köper en dator bara sådär!? Jo, JAG! Haha. Vilket impulsköp asså! Om 2-7 arbetsdagar så plingar data-gubben på dörren och levererar en sprillans ny bärbar dator av märket Acer. Spännande. :) Den ska tydligen vara bra enligt Ulf. Får lita på han.

Så nu blir det lite ommöblering i rummet igen. Gamla skrivbordet måste upp ur källarn, och fåtöljen får flytta in i datarummet.

I'm living on the edge, eller?

/M

Data?

Hej! Då var det måndag igen då. Helgerna får alldeles för fort..

Var hem till syster och Ulf igår. Bjöds på lasagne. Mkt gott! :) Passade även på att låna deras dusch. Gäller att ta tillfället i akt när man får en chans. :P

Dom lovade att badkaret skulle vara inmonterat i ferdags, men ikke! Förhoppninsgvis blir badrummet klart denna vecka.

Jag har alltid vägrat att ha en dator i mitt rum. Jag har, i princip, kunnat få en 2-3 datorer av diverse människor. Men jag har varje gång tackat nej. Jag har vägrat att ha en dumburk i mitt fina rum. Men nu.. nu har jag kommit på andra tankar. Man kanske skulle ha en liten bärbar dator ändå?

Nu är det omställt till vintertid också.. Blir bara mörkare och mörkare. Ge mig SNÖ!

Träning ikväll.

/M

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0