Det var det här med shoppingfri månad..

Jag klarade mig till måndag iaf! Eller ah, jag hade ju ett undantag, och det var saker till F.
 
Jag har läänge suktat efter en String Pocket-hylla till hans rum. Åhlens har just idag, på Cyber Monday, 20% på allt online. Det händer typ aaaldrig att det är rea på String-hyllor. De brukar alltid falla utanför rabatter på websidor. Men inte denna gången! Så idag har vi beställt en grå Pocket-hylla, som ska upp i hans rum. Såååå pepp!!!
 
String Pocket grey från Åhlens.
 
Passade även på att beställa en bitleksak (säger man så?) till Frank, från Sophie the Giraffe. En variant med nån form utav vätska i, som man kan lägga i kylen. Ska vara bra när bebisar börjar få tänder, att kyla lite. Han stoppar ju ALLT i munnen nu, så jag tror han kommer gilla en sån bitring.
 
Sophie the Giraffe bitring Åhlens.
 
Tycker Sophie the Giraffe har såå himla söta grejer! Frank fick den stora giraffen i present av Miranda förut. Den är dock lite stor för å bita på änsålänge!

Status

Det gick snabbt och smärtfritt för A på akuten idag iaf. Han hade, med facit i hand, inte behövt åka dit. VC borde ha kunnat ta hand om de. Han blev omplåstrad, fick med sig lite kompresser, och ska hålla koll så de inte blir svullet och inflammerat. Sskn han träffade tyckte min tejpning var godkänd! :P
 
Jag har mest legat i soffan idag annars. Såå trött å seg, ont i halsen och huvudet. Frank har legat bredvid och gosat lite, på avstånd. Vill inte smitta honom!
 
Strax kommer A hem, ska väl försöka masa mig ur soffan då. Har inte ätit nå vettigt på hela dagen, förutom glass och lussebullar..

Mindre bra start på veckan

Mindre bra start på veckan för familjen Slagbrand/Jansson. Jag har blivit tokförkyld. Känner mest för att ligga i soffan under täcket, äta glass och lussebullar, och bara sova bort dagen. Får hoppas på att F också vill ha en mysdag hemma bara! Alex är dessutom påväg till akuten. Igår när han lagade mat så slant han med kniven och skar av en del av toppen på tummen. Jag hoppas verkligen att han får ett bra bemötande på akuten, vi har ju lixom gjort allt rätt! Igår när det hände ringde vi 1177, som sa att vi skulle lägga tryckförband och tejpa det ordentligt. Och det gjorde vi. Sen nu på morgonen idag så skulle jag ta bort, och sätta om, då det blött igenom. Ser då att det blöder lika mkt fortfarande. Ringde då 1177 igen, som hänvisade till vår VC. Ringde dit när de öppnade, och de hänvisade honom till akuten, då de inte hade den typen av förband? Så ja, han fick bege sig till St Göran helt enkelt.
 
Min fina tejpning!
 
Hoppas att han inte behöver sitta på akuten hela dagen!
 
Vårt adventsmys blev lite lidande igår. Vi bakade iaf lite lussebullar, och drack julmust. Lite julstämning med snöfall ute. :)
 
Den här lilla gofisen verkar vara på bra humör iaf! <3 Allt ska numer in i munnen.
 
Hoppas ni får en bättre start på er vecka iaf! :)

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0