SÖS 6 timmar senare

Kände på förmiddagen att magen inte var helt okej. Rese-nerver tänkte jag. Härdade ut till en timme innan stängning. Väl hemma, efter den värsta tunnelbaneresan i mitt liv, ringde jag 1177. Hon misstänkte magsjuka, så fick rådet att avvakta några timmar. Några blev till en halv, detta var ingen magsjuka. Ringde Närakuten vid Gullmars, som hänvisade mig till akuten på SÖS.

Sjukhusbesök

Fick efter en timme ungefär träffa en sjuksyrra och en läkare. Han klämde lite på magen, och fick lämna blod och urin. Sen var det bara å vänta. Å vänta. Å vänta lite till.

5,5 h senare fick jag träffa en annan läkare. Han klämde och lyssnade. Provsvaren var bra. Ingen feber. "Har du haft sånna här problem förut?". OM jag har! Domen var iaf retad magsäck, troligen magkatarr. Fått en 10-dagarskur som förhoppningsvis hjälper.

Han undrade hur jag gjort tidigare när jag fått dessa magsmärtor. Han blev lite förvånad när jag svarade att jag brukar härda ut. Men då vi ska till Thai i morgon ville jag utesluta gallsten, njuraten, tarmvred (hatar google!!!) och sånna osköna grejer.

Känner mig faktiskt redan bättre. Ätit lite sen vi kom hem, och strax ska vi bädda ner oss. Vi ligger liiiiite efter i tidsschemat, men det löser sig. Man kan ju vara sjukt effektiv ibland!

Om att inte ha kontrollen

Jag är jättepirrig inför flygresan. Mkt handlar om att jag kommer att befinna mig i en situation där jag inte har någon kontroll över utfallet. Och det är en sits jag känner mig väldigt obekväm i. Tror att det är mkt det min KBT kommer att handla om.

Jag är nervös för själva flygningen. Man sätter sig i ett plan med några hundra pers till, och ja hoppas på det bästa. Jag ska ju tack och lov inte ratta planet, så jag kan inte påverka utgången alls. Det jag kan göra däremot är att göra det bästa av situationen. Jag har mannen jag älskar bredvid mig. Vi har laddat hans dator med massa filmer och serier (om planets utbud skulle vara dåligt!), vi har lite olika spel vi kan köra på paddan. Och förhoppningsvis kommer jag kunna sova.

Jag kan flyga, jag är inte rädd

Sen är jag nervös för att resväskan ska komma bort. Det skönaste vore ju om jag fick se när de lastar på väskan på flyget, men det är ju uteslutet. Så ja, det jag får göra helt enkelt är att se till att checka in den rätt, på med rätt band. Sen kan jag faktiskt inte göra så mkt mer. Man får ju lägga ner ett ombyte och bikini i handbagaget, så man klarar sig nån dag utan väskan lixom.

Jag får fokusera på det som jag KAN påverka helt enkelt. Och sen försöka njuta av att den stora plåtburken jag ska sitta i i 10 h tar mig till sol, värme och semester. Borde ju inte vara så svårt!

Fix inför resan

Har varit ledig idag. Riktigt skönt, har hunnit fixa massa grejer inför resan. Tvättade mellan 7 och 10. Så nu är alla kläder som ska med tvättade. Check på den!

Mötte sedan upp Linnet vid Gullmars för att lämna nyckeln till lägenheten. Hon ska lägenhetsvakta medans vi är borta. Vi tog sällskap in till Hötorget.mjag mötte sedan upp Mari på hennes jobb för en lunch. Vi käkade nere i NKs saluhall. Åt en wrap med pulled pork, sjukt gott!

Efter lunch var jag på YHHS för att färga fransar och bryn. Tog sjuuuukt lång tid, men resultatet blev ju jättebra! :) Så skönt att slippa mascaran i Thailand. Nu ser man ju fräsch ut ändå! ;)

Nyfärgade bryn och fransar

Skyndade mig sen till Friskis i Skrapan för ett Step-pass. Som jag saknat den träningsformen! Bästa ledaren, sjukt bra pass och bra musik. Svetten rann rejält, och det känns som fan i benen redan nu. Gött!

Har börjat packa lite smått. Blev alldeles för mkt kläder, men vad kan man sålla bort lixom?! Sjukt svårt! Vi åker lixom på lördag. Om 2 dagar! Om 48 timmar sitter jag på ett flygplan påväg till Thailand. Madre Mia vad det pirrar i magen!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0