Klibbens kläder

Nytvättade Klibb-kläder. <3
 
Gör allt för att distraheras från klådan. Ibland går de bra, ibland inte. Dagens projekt blev att tvätta och fixa med Klibbens kläder. Han har huuur mkt som helst! Vi ska dessutom få en kasse med lånekläder ifrån syster å. Man hoppas nästan att det blir en kräkbebis, så han hinner använda allt. :P
 
Skönt iaf å ha de att checka av från listan. Är lite småsaker kvar vi behöver köpa, annars börjar vi bli klara inför hans ankomst. Lilla hjärtat, vi längtar efter dig!
 

Varning, graviditetens baksida

Foglossning, svullna fötter, trötthet, illamående. Sånt som vi preggon bara ska finna oss i. Och alla dom grejerna känns som en walk in the park just nu.

Min klåda blir bara värre och värre. Inget hjälper. Inga tabletter, inga krämer, inte kalla duschar, inte kylbalsam. Nu har jag dessutom fått utslag över ffa benen och armarna. Magen har bristningar som är såriga och röda.

Ffa kan jag inte sova. Vid 18 på kvällen drar de igång med full kraft. Det är ren tortyr. Hade jag varit politisk fånge hade jag erkännt allt för länge sen. Inatt har jag sovit cirkus 3-4h. Tre iskalla duschar har jag hunnit med å. Det lindrar klådan för stunden.

 

Kli!!!!
 

Såhär ser man ut. Helt orimligt.

Pratade med en bm på SMVC imorse, om att få prata med en förlossningsläkare ang tidigare igångsättning. Egentligen ingenting jag vill, jag vill att kroppen ska få sköta sitt. Men som jag känner nu, efter bara 4 sömnlösa nätter, så kommer jag aldrig stå ut i 5 veckor till. :(

Tortyr.

Britax Go Next

Lurade med en bakfull sambo in till stan idag, våran vagn hade kommit!! Känns helt galet, för var ju as länge sen vi beställde den, herregud va tiden går fort! Vi var dock lite för heta på gröten, då de inte hade hunnit packa upp den. Men det fixade dom medans vi väntade.

Vi köpte vår vagn på Babyland, som har en butik på St Eriksplan. Bra service, och bra priser. Rekommenderas! De har även en stor webbshop, men det mesta man behöver till en bebis.

 

Ser stabilt ut!
 

Alex fick köra vagnen mestadels av vägen hem. Tunnelbana, rulltrappa, bussar, mkt läskigt ju! Hur kommer det inte då kännas när man har sin lilla skatt i vagnen å?!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0