Äntligen på benen igen!

Är uppe alldeles för sent, men är inte alls trött. Sängliggande i över två dygn, då har man lite energi lagrat (kan man ens göra det?!). Jaja, jag är iaf på benen igen. Kände mig bättre imorse så vågade mig på att börja röja lite hemma. Är väl ett friskhetstecken, att man orkar bry sig om att huset ser ut som skit!

Nu ikväll har jag slagit in Franks presenter. Hur sjukt att han snart fyller 5år! På lördag är det dags för kalas. Så tråkigt att det är så många som lämnat återbud, men är ju svårt i semestertider. Frank är iaf sjukt pepp, å jag är pepp på att göra Himmelsk jordgubbstårta, den är SÅ god.

Har även målat ett lager med grått på ett par jul-ljusstakar jag har ifrån Lagerhaus. De är alldeles för fina för att bara ta fram kring jul, och alldeles för röda för att ha framme helatiden. Så nu ska de blir grå! Funderar på att blanda i bakpulver (tror jag att folk använder?!) för att få lite struktur i färgen. Måste nog googla lite på det innan jag gört!

(null)
Före.

(null)
Efter ett lager med väggfärg.

Ingen aning om färgen kommer att hålla. Tagit provburken på väggfärgen och smackat på. Ah, det blir vad det blir!

Vilket crazy väder det varit dessa dagar. Skyfall och åska. Har verkligen forsat fram vatten, vi behöver tillochmed återställa lite rabatter och sånt på tomten. Ska regna både fre och lör också, jaja, kan ju inte vara strålande väder varje dag. Hoppas värmen gör comeback lagom till vi ska åka iväg igen.

Nej, nu ska jag sova. I morgon har vi en fullspäckad dag. Behöver baka tårtbottnar, ska till Rusta och inhandla målargrejjer, och behöver till en HM-butik för å lämna tillbaka en skjorta. Ja, ni hör ju!

Sov gott!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0