Mitt 2021

Året börjar närma sig sitt slut. Ännu ett år som präglats av pandemin. Något som stundvis förlamar, tar all energi och som ligger som ett tungt täcke över allting. I allt detta har vi trots allt haft en bra år.

Det största är ju helt klart flytten. Vi lämnar Stockholm för Västerås. Lägenhet för hus. Vi hade tillträde i början på mars, och flyttade in i slutet av samma månad. Så hela våren gick till att fixa å dona. Jag var ledig med barnen fram till förskolestart i maj, en helt fantastisk tid för oss att få landa. Allt med flytten har verkligen gått över förväntan. Kan inte nog tacka för all hjälp vi fått, ffa av min bonus-morfar. Som han slitit för oss, han är verkligen en klippa! <3

(null)
Mamma var å signade huset!

(null)
Flyttat innedörrar.

(null)
Byggt trettioelva garderober.

(null)
Altanbygge.

(null)
Målat staketpinnar.

(null)
Stenlagd framsida.

Bara ett axplock av allt vi hunnit med under året. Vi är verkligen så nöjda med allting. Vår fina lilla kedjehus!

Vi fick en helt fantastisk sommar. Var lediga hela familjen i 1,5 månad. Massa sol och bad, utflykter med och till nära&kära. Barnen levde lajf.

(null)
Glass på Lögarängsbadet.

I augusti började jag på nytt jobb, Memira Eyecenter här i Västerås. En roll med betydligt mer ansvar än vad jag haft tidigare. Stundtals har jag undrat om jag tagit mig vatten över, men jag trivs verkligen jättebra och tror verkligen att det kan bli något bra!

(null)
Välkommen till Memira Västerås.

Vi avrundar ju året med en monsterförkylning, som tyvärr satte käppar för så mkt roliga planer. Men så är livet ibland! Ser fram emot ett 2022 med god hälsa, mkt tid med familjen, egentid med Alexander. Hoppas på att vi kan hitta ett socialt sammanhang här i stan också. Man saknar ju sånt helt klart!

Hoppas ni haft ett fint år, önskar er alla ett gott nytt sådant! <3

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0