Ups and downs!

Jag har hamnat i en period med djupa dalar och höga toppar. Humöret svänger likt en sinuskurva, och det är bara å hålla i hatten!

Vi fick tillbaka tentan i Kliniska metoder. Fixade ett VG. :) Riiiiktigt skönt! Gillade den kursen jättemkt, så ett G hade nog gjort mig mer besviken än vad VGt gör mig glad. Mm, precis så hemsk är jag mot mig själv. Aldrig nöjd.

Så därefter kom dippen. Kommer inte träffa mina optikernördar på 4 månader. Mm, ni läste rätt. 4 JÄVLA MÅNADER! Hur fan ska det gå lixom?! :( Vi hade sista för terminen idag, dvs redovisningar i kursen Optikern i samhället. Gick väl helt okej. :)

Så jag är bitter över det. Jag är bitter över att jag kommer till Väss på minussidan. Inte ens på noll är jag förtillfället. Jag är på minus. Av många anledningar.

Sen att 416,7 sjunker till 108,1 gör ju inte saken enklare heller..

Sitter och väntar på att Lisa, min optikerhandledare under praktiken, ska ringa. Pirrigt! :) På måndag smäller det!

Nya glasögon. :)

Var idag på Smarteyes för att prova ut ett par bågar. Blev tillslut ett par i silver/guld-metall, ganska klassiska lixom. Var inte det lättaste att hitta ett par asså. Men ah, dessa var iaf himla fina. :) Skulle ta 1-2 veckor innan dom är klara, så bad dom skicka dom till butiken i Västerås. Får hämta ut dom där sen helt enkelt. :) Tog tyvärr ingen bild, så resultatet får ni beskåda senare. :P

Fick iaf glas i samma styrkor som mina andra brills. En optiker ville kolla av allt först dock, och hon fick det till att jag skulle ha -0,25 mer på sfären. I helvete heller! :P Men ah, det betyder ju iaf att min syn inte förändrats så värst mkt på 1,5 år. Det är ju himla bra! :)

På måndag börjar praktiken. Om jag är nervös?! Skojjar ni eller! Men samtidigt så ska det blir så himla roligt! Omsätta kunskap i praktik är så himla häftigt! Det jag läst om i böcker, det lärare stått och predikat, det ska göras på riktigt. På riktiga människor. Nu är det verkligen upp till bevis! Men jag ska försöka att inte ha alltför stora krav på mig själv (lycka till när man heter Malin Slagbrand!). Jag kan ju faktiskt inte allt! Och jag är på praktik för att lära mig! Jag hoppas att jag får patienter som är förstående och snälla! :) Lisa hälsade iaf att hon kokat ihop något riktigt spännande! :P

Ska gå igenom de sista arbetena nu inför morgondagens redovisning. Bra att man är ute i sista sekunden. :P Se, jag jobbar fan inge bra om jag inte har press på mig! :P

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0