Cityfestivalen

Två grymt bra spelningar har jag fått se i afton. Först ut var Daniel Adams-Ray. Shit va han är liten och kort! Helt sjukt ju! Haha. Huuuuur söt som helst dock, och riktigt bra live! Han bjöd på typ alla spår från hans platta, plus en Snook-låt. Himla trevligt!


Entrat scenen precis


Hur grym som helst!

Vid 22 sen gick Looptroop på. Dom leverade som alltid live! Måste dock säga att jag blev lite besviken på Västeråspubliken. Trodde den skulle vara större till antalet faktiskt. Men blev en grymt bra spelning ändå. :) Även om jag saknade lite låtar som är givna i mina öron.


Bra gäng!

Blev iaf en grymt bra torsdagskväll. :) Borde sova för länge sen, men vem har tid med sånt när solen skiner och temperaturen visar 20 grader mitt i natten? :P

Katta & jag, Sofia & Sara

I morgon väntar en dag i bastun (läs: på Synsam). Vi har verkligen helt galet varmt på jobbet atm. Nästan så man längtar efter lite mulet väder och regn!

Västerås cityfestival, nu kör vi! :-P

mms_img50285 (MMS)

Västerås cityfestival, nu kör vi! :-P

Aj aj aj :(

Spenderade dagen med SofiaÖstra Holmen. Det är en liten ö ute i Mälaren. Riktigt nice! :) Solen stekte på bra hela dagen, och vattnet höll temperatur lagom över 20 grader. Så några dopp blev det också. Har nu bränt sönder hela min stackars kropp. :( Näsan är värst, och bröstet. Min tidigare så bleka kropp har nu fått en mer tomatröd nyans. Aj aj aj! Sjukt orutinerat! Men jag smörjde faktiskt in mig med spf 20. Men den rann väl av efter ett antal dopp i det blåa (eller snarare gråa..) mälarvattnet. Buhu!


Mina stackars ben har numer en lite rödare nyans!


Östra Holmen, med Västerås i bakgrunden.

Men ah, jag har ju iaf verkligen tagit tillvara på denna soliga dag! :) Kunde inte tajmat in ledigheten bättre. Men i morgon väntar jobb igen. Blir nog en fartfylld dag som vanligt!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0