När stormen lagt sig

Stressig dag. Fullt upp på jobbet. Gjort mina första linskoller. Gick bra. Jobbet går bra. Sjukt mkt att göra. Men det går bra. Det för det faktiskt Malin!
 
Det är så himla mkt som händer i mitt liv just nu. Jag måste börja fokusera. Prioritera. Sortera. Radera? Förutsättningarna för saker å ting börjar klarna något.. Äh vafan, sluta skriv i gåtor. A vill inte ha mig mer än som en vän. Och det suger. Men sånt är livet. Det är bara å gå vidare.
 
Ser fram emot en awesome helg iaf! :)
 

Känner mig lurad

Jävla skitsommar. Allt går fel. Saker och ting avlöser varandra, hur mkt orkar man ta lixom? Det värsta är nog när tryggheten skakas om. Men alla har vi ju hemligheter. Det är så himla mkt man inte vet. Så himla mkt man inte ser. Blixt från klar himmel, så skulle man kunna beskriva det.
 
It's always darkest before the dawn.. 
 
Nu kan de bara bli bättre. Nu måste det vända. Det får mer än gärna vända lagom till 12 juli. Japp, det är dags att börja nojja över det på riktigt nu.
 
 
 

Funderingar

Min blogg liknar mer twitter atm. Korta inlägg, med en bild. Det är väl så mitt liv ser ut just nu. Kort, och koncist. Har svårt att få en helhelt på tillvaron. Men saker och ting börjar så smått falla på plats. Det börjar bli vardag i Västerås. Även om det har tagit rätt lång tid. I morgon börjar min fjärde vecka som optiker. Dags att göra sig hemmastadd i butiken på Köpmangatan. Livet som optiker går verkligen i vågor just nu. Ena studen går allt som en dans, och andra känns de som att jag är världens sämsta optiker. Alltid denna berg-och-dalbana. Jag har ju en tendens också att måla fan på väggen ganska omgående. Men det kommer att bli bra tillslut, det vet jag. Jag blev verkligen inkastad i hetluften direkt. "In å kör, fråga om det är nåt." Typ. Vet inte om det varit så bra egentligen, men samtidigt vill jag inte grina å säga att det varit direkt dåligt. Jag vill bara inte att någon ska komma om några veckor med en massa fel jag har gjort. Det är lätt att det blir fel när man är stressad lixom. Och det är svårt att få tid på sig, när det inte finns någon som kan ta sig tid. Men jag jobbar på, jag har massor med stöd ifrån de andra optikerna. Dom är guld värda! <3
 
Veckan som kommer är fullspäckad! :) I morgon ska vi fira Milla, som fyller 25 år. På torsdag börjar Cityfestivalen, kommer en hel drös med bra artister, bland annar Magnus Uggla och Rebecca & Fiona. Sjukt bra!
 
Sitter och slötittar på en halvljummen EM-kvart mellan England och Italien. 0-0, och andra förläningshalvleken. Värt. Nu måste man ju hålla sig vaken tills de avgörs ju!
 
 
 

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0