Samsung Soundbar

Jag älskar saker som är tråd/sladd-löst. Hatar ormboet av sladdar som är under Tv-bänken. Nu när vi byter ut ljudsystemet så försvinner lite sladdar, och en fjärrkontroll. Vi har även sagt upp vår Tv-box, så den försvinner också inom kort. Då kommer vi kunna styra ALLT med fjärren till Tvn, happy times!

Samsung HW-H750

Vi har spanat in en soundbar från Samsung. Vår Tv är från det märket, och då är dom 100% kompatibla. Om jag förstått allt rätt så kopplas ljudet via blåtand, enda sladd som behövs är strömsladd. Det kommer man väl aldrig undan!

I morgon blir det nog en vända till Elgiganten. Vi funderar även på att köpa en Apple-TV till vardagsrummet med. Så smidigt att kika webbtv på en sån.

Mer närsynt

Hela min värld rasade samman idag. Insåg att jag faktiskt inte ser så bra i mina glasögon. Har haft samma styrka sen 2008, och sen bara kört på med det varje gång jag köpt nya. Gjorde en liten snabb refraktion på mig själv, och fick fram att jag behöver -0,50 D starkare.

Bitter!

Det kan låta lite, men jävlar vilken skillnad de gjorde i synskärpa! Suck!! Har ju inte direkt råd att byta glas i alla mina favvobågar. Tror nog jag ignorerar detta ett tag till.. Får se hur jag gör helt enkelt! Sara föreslog att jag skulle ha kontaktlins med -0,50 under glasögonen, inte så dumt faktiskt! :P

Hemmabio till salu

Vi har brottats länge med vårt himla hemmabiosystem. Vi har inte kopplat in bakhögtalarna, då vi ska dra kablarna i kanaler. Dom kanaler vi köpt är för smala för högtalarkabeln. Vi vill inte köpa bredare, och att hitta tunnare kablar verkar omöjligt. Så nu åker systemet ut, och byts ut till en soundbar. Det är alltså EN trådlös högtalare som simulerar ett soroundljud. Himla fiffig lösning!

LG 5.1-system med BR-spelare

Så är någon intresserad av ett fullt fungerande, bra system så hojta till! Det är köpt 2011. Allt på bilden ingår.

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0