Tenta

Klockan är bara barnet. Har sovit oroligt inatt, som alltid innan tenta. Drömt massa konstiga saker å sådär. Sen var det visst nån som tyckte att det var lägligt att ringa 3.45. :P Jaja, de gjorde la inte så mkt..


Men ja, tenta idag. Det känns bra. Det kommer gå vägen. Sådeså! Men ni får ju gärna hålla tummarna ändå! :)Nu är den gjord. Det kändes bra. Nu kan jag äntligen andas ut lite. :) Ska till gymmet nu en sväng, sen blir det Maxi och ikväll grillning och diverse Valborgsfirande. Trevlig helg gott folk!Dagen innan tenta

Borde jag plugga mer? Räcker det? Kan jag allt jag måste kunna? Hur kommer de gå imorrn? Ja, frågorna är många.. Men på nåt sätt så är jag inte orolig. Tankarna är kanske på annat? Vad vet jag. Det blir lätt så ibland. Men jag lovar er, imorrn klockan 8 är det fullt fokus på manifest hyperopi och blandad astigmatism.

Ska strax möta upp Amanda vid banken. Vi ska fixa lite grejjer för CNaS räkning.

Blir nog sen en sväng på stan. Eller ah, konsum snarare. Ska inhandla lite tenta-fika, dvs. två bananer, en drick yoghurt och en flaska vatten. Standard! :) Blir lite plugg sen under dagen. Måste till bibblan och skriva ut lite saker. Vi har styrelsemöte med CNaS sen vid fyra. Dagen är fullspäckad som vanligt!

Dags att bege sig ut i regnet. Blä!Onsdagmorgon

Är uppe galet tidigt idag. Bibblan öppnar klockan 8, så tänkte bege mig dit snart. En förmiddag med tentaplugg väntar. Hugha! Jag börjar bli lagom trött på de nu asså. Blir hårdkörning idag, med förhoppning att kunna ta det lite lugnare i morgon.

Igår var det verkligen full fart. Tentaplugg, övning i verkstaden, pass på friskis. Var så himla trött. Stupade i säng innan nio. Somnade till lite, och vaknade mkt piggare en halvtimma senare. Jahapp. Låg och vred och vände på mig en bra stund innan jag kunde somna. Bittert, när man var så himla trött först.

Idag ska vi ha kontaktlinsövning i skolan. Ska bli spännande. :) Använde ju linser för nåt år sen, får hoppas att det sitter lite i ryggmärgen. Kommer ihåg att det var ett jävla meck att få in dom dock.


Senare i eftermiddag ska treorna som var iväg till Bolivia med Vision for all ha en liten presentation om vad de varit med om. Ska bli himla intressant, då det är något jag själv skulle kunna tänka mig göra i trean. :) För er som inte vet så är Vision for all en organisation som ger ut glasögon till folk i u-länder. Man samlar in gamla glasögon här hemma i Sverige, åker till ett fattigare land någonstans och gör lite enklare undersökningar. Personen får då ett par glasögon som någotsånär stämmer överens med synfelet. Himla bra grej! :)

Nej, dags att bege sig till bibblan. Hell yeah!malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0