En liten update

Valborgsmässoafton idag. Har gått mig rätt obemärkt förbi om jag ska vara ärlig. Vi lagade lite god mat härhemma, filmplanerna grusades av barn som vägrade gå och lägga sig. Ah, ni vet hur det kan vara!

Jobbat idag. Va?! tänker ni, du jobbar väl inte torsdagar?! Nej, det gör jag inte egentligen men har bytt å är ledig måndag ist pga stängd föris. Fick vara patient idag å, följde upp min förändring på iris på vänsterögat. Det såg ut som det gjorde för 2,5 år sedan, skönt! Var väldigt nyttigt att få vara patient, får en förståelse för vad vi egentligen sysslar med.

(null)
Bilden visar alltså en sammanväxtning i kammarvinkeln i mitt vänsteröga.

Hade tid hos frisören efter jobbet. Toppade håret, och gjorde en provuppsättning. Efter lite missförstånd så gick jag ändå därifrån med en hyffsat bra känsla. Det är svårt att lägga allt detta på en rimlig nivå. Allt blir så mkt dyrare så fort man adderar ordet bröllops-. Klänning, smink, uppsättning. Och vårt bröllop är lixom inte på den nivån. Det blir så enkelt det bara går lixom. Men jag tror nog det blir bra!

(null)
Lite nervöst inför hårfix.

Behöver boka tid för nagelfix här framöver å. Vill ju inte ha mins korta naglar å sönderbitna nagelband. De förtjänar lite kärlek!

Hämtade även ut lite paket med klänningar. Japp, vigseln är om tre veckor å jag har fortfarande inget att ha på mig. Får kanske vara plan E trots allt?!

Nu, sova!!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0