Valborg

Idag är det Valborg. Stök och firande i Uppsala känns väldigt långt bort. Jobbat idag. Var väldigt lugnt i gallerian, hade typ 4 undersökningar. Fick lite sällskap på lunchen av Frank och Alex. Vi åt lunch, och sen gjorde jag en snabbkoll av Alex syn. -0,50 H/V får jag fram, så han skulle ju se betydligt bättre med ett par glasögon på näsan. Synd bara att han inte passar i en enda båge typ!
 
Mina två fina pojkar!
 
Frank fick även prova lite solglasögon. Sist vi testade de på honom vägrade han, men idag gick de bra! Velar lite mellan dessa två från RayBan. Klart ungen ska vara coolast i stan lixom! Vilken gillar ni?
 
Aviator eller Clubmaster?
 
Kom hem för en stund sen. Alex lagar lite mat, vi tänkte först grilla men vår elgrill är trasig. Strömmen går i hela lägenheten när vi sätter in kontakten, så har väl blivit nån kortis i den eller nåt. Surt, men inte helt oväntat kanske då den stått ute i pissregn. Får investera i en lite bättre grill i år helt enkelt.
 
Hoppas ni får en fin Valborgskväll!

Tvåa på bollen

Idag har vi varit på Hedin bil i Akalla och kikat på en Qashqai+2a. Den kändes inte klockren, så den blir det icke. Den är lite äldre än vi tänkt, drar lite mer då det är en kraftfullare motor och 4-hjulsdrift. Så den kändes inte rätt helt enkelt. Har dock kikat på en annan bil, en från 2016. Egentligen utanför vår budget, men den känns prisvärd. Och vi kommer då inte "behöva" byta bil igen om några år. Den drar betydligt mindre, årsskatten är låg, och vi behöver bara halvförsäkra den då det finns sk nybilsgaranti som täcker vagnsskada. Dock, även denna gången, är vi tvåa på bollen. "Jag hör av mig om köparen backar ur!". Suck..
 
Känns så surt om vi ska gå miste om två sjukt bra, och prisvärda bilar. Den har lixom inte ens legat ute länge. Hetsiga Stockholmare!
 
Andrea, Franks faster, var barnvakt medans vi var ute å flängde. Verkligen toppen att hon kan ställa upp ibland! Så tacksamt verkligen.
 
Alex drog iväg på fotboll för en stund sen. Jag å Frallan är solo i kväll. Blir nog lugnt för vår del. I morgon ska jag jobba igen.

Upp som en sol..

Frank vaknade på strålande humör idag. Vi startade dagen med ett Cirkelfys mamma-pass på Friskis. Lånade en IKEA Antilopstol som han fick sitta i, funkade jättebra! Lite sura miner, men det vägdes upp av att jag visste att han satt still iaf! Passet i sig kändes tungt. Stela ben från gårdagens långpromenad. Men det var kul! Vi fick testa på chins. Jo, tjena! Vi skulle hoppa upp och sen hålla kvar så länge som möjligt. Han väl knappt räkna till två innan jag åkte ner igen. Men man måste ju börja nånstans!
 
Stora killen!
 
Resten av dagen har mest varit kaos. Missnöjd bebis, trött morsa som sovit alldeles för dåligt på sistone. Ingen bra kombo. Vi har iaf hunnit med en liten kort prommis, åt lunch på Donken då jag inte kunde laga nåt hemma. Frank bjöd även på en praktvurpa, pang ner i golvet med bakhuvudet. Lilla skrutten! Han brukar lugna sig när vi går in i hans rum och sätter oss där en stund. Han verkar gilla sitt rum! Fick då den briljanta idén att flytta om möblerna lite. Så Kallax-hyllan fick byta plats med lilla fotöljen och bordet. Tycker väggen med moln kommer fram mer nu! Tanken är sen att hans säng ska stå där fotöljen och bordet står. Tror de kan bli bra!
 
Bättre eller sämre än innan?
 
Frank sover nu iaf, efter en halvtimmes gråt och skrik både från hans och min sida. Vilken topp-mamma man känner sig som då! Ska fixa lite härhemma, ikväll kommer Sofia & Babba på middag. Ska bli kul! Har tillochmed köpt mig några cider! Woho!
 
Hoppas ni får en fin fredagskväll. <3

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0