Jobb & skivstång

Vaknade innan klockan ringde i morse, och kände mig utvilad. När hände det sist?!

Jobbdagen rullade på. En lugn vecka, många läkare som tagit höstlov. Var på ptrygiemottagningen på fm, och på förundersökning inför kataraktoperation på em. Gick bra!

Efter jobbet for jag till Friskis i Sumpan, för ett skivstångspass. Har blivit stammis på tisdagarna, jättebra pass verkligen!

Kvällen hemma sen blev lugn. Frank somnade strax efter 20. Och såhär 1,5h senare så sover han fortfarande! Köpte hem större nappflaskor, så han fick lite mer välling ikv. Lite mer tid att komma till ro. Hoppas de håller i sig nu.

I morgon är de onsdag. På kvällen ska jag och A ut och käka, Frank ska hänga med faster. Det ser jag fram emot massor, att bara gå på dejt sådär.

Nu, sova!

Vagabond

(null)

(null)

Äger numer ett par sprillans nya lågskor från Vagabond, modellen Tay. Är tredje paret jag äger nu, av samma modell. De är ju så himla fina, och bekväma. Fick lite halvpanik när jag insåg att de var slutsålda typ överallt! Scorett i Blocks hade ett par inne, så ringde dit och bad de lägga undan. Alex gick dit igår och hämtade dom. Han fick med sig en goodiebag också, ska nog alltid skicka honom i fortsättningen! :D

Måndag vecka 44

Klassisk höstlovsvecka, har hela landet höstlov samtidigt?

Måndag igen då. Somande tidigt igår, känner mig dock inte alls utvilad. Frank är lite stökig, känns som jag tappat så mkt feeling när de gäller honom. Jag förstår inte vad han vill alla gånger, och det gör mig väldigt ledsen. Han och Alex har ju mkt bättre flow lixom. Men men..

Idag är det iaf jobb som gäller. Egen mottagning nu på fm, och operationsåterbesök på em. Efter jobbet tänkte jag gå inom Västermalmsgallerian en snabbis, ska kika på ett par skor. Sen hem till mina pojkar!

Fö är jag såå glad att blogg.se uppdaterat sin app, nu kan jag äntligen blogga från telefonen igen! :D

(null)
Happy monday!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0