Så enkelt, så enkelt, att bara ett barn klarar av det

Det har snöat ännumer idag. Kalmar är snart helt insnöat, och det är inte ens december än. Hur ska detta sluta? Det enda jag håller tummarna för nu är att flyget ska gå som det är tänkt den 19:e. Annars vet jag inte vad jag gör!

Vi hade föreläsning idag om glaukomkirurgi. Vi fick se en läskig film från en operation. Not so nice faktiskt! Men blir verkligen hur fascinerad som helst! Finns galet skickliga kirurger i detta avlånga land som kan fixa både det ena och det andra i ögat. Ballt! Fast ah, jag är väldigt glad om jag slipper problem med mina stackars ögon.

Det är jobbigt att vara sjuk. Hade hellre bara varit lite krasslig.. ;)Inte helt hundra

Usch, magen vill inte riktigt krya på sig. Jag gillar't inte alls. :( Brukar ju oftast gå över ganska fort, men ikke då. Skulle haft pass på friskis i eftermiddag, men har lyckats byta bort de iaf. Inte så kul att jympa med molande värk i magen och febersvallningar. Usch.

Ska iaf till skolan idag. Vi går bara 8.30-10. Så blir en kort dag. :) Vid lunch ska vi sen ha styrelsemöte med CNaS. Skulle haft de igår, men skjöt upp de till idag istället. Är väl inte as mkt som ska tas upp så hoppas på ett snabbt möte. :)

Usch, gillar inte alls att må bajs. Haha, de rimmar nästan. :PTo hell and back again

Lördagen blev ja, lite för mkt för fröken Slagbrands mage. Vet inte alls vad som hände riktigt. Mådde bajs, så gick hem. Magen vände sig utochin. Har vaknat till liv nu iaf. Låg däckad i sängen hela dagen igår, och ja typ hela dagen idag också. Mindre bra, då jag missat föreläsningar i skolan. Men ja, det är inte mkt å göra när magen börjar strejka. Bara ligga i sängen, och andas. Typ.

Men ja, innan jag började må bajs i lördags var det roligt. :) Här följer lite bilder från kvällen. Mitt skitsega internet gör de omöjligt att ladda upp bilder! :(

Har iaf haft ett leende på läpparna, undra varför? ^^

Nej, nu ska jag ta en dusch. Kanske blir lite piggare då. :)

PS. Är fortfarande nyfiken på vilka ni är! :) DS.malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0