Förlorar allt

Gör vad jag kan för att mota bort dumma tankar och grubblerier. Ju mer man investerar, ju mer har man att vinna. Och förlora.


Livet är en dans på rosor, men det är en dans med svåra steg.

Drömmer mardrömmar igen

Varit en jobbig natt. Vaknat flera gånger pga mardrömmar. Suck. När klockan väl ringde sa både huvudet och kroppen ifrån, så sjukanmälde mig från jobbet. Det suger verkligen, men vad ska man göra?

Igår var målaren förbi och kikade på köket, hallen och vardagsrummet. Kommer troligen behöva måla om hela taket i vardagsrummet. :( Suger lite. Men men. Allt kommer bli så jävla bra när det är klart sen, men är en lååååång bit kvar. April kommer att bli en tuff månad, men fan så skönt det kommer bli när allt är klart!

Igår hängde vi upp sovrums-TVn på väggen. Blev riktigt bra! Vi dealade till oss ett väggfäste för halva priset när vi köpte TVn, ett som går att vinkla nedåt. Ska man tydligen ha när man ligger och tittar på TV. :P

Min utsikt atm.

Ska väl försöka få lite vettigt gjort idag iaf. Ska kolla om tvättstugan är ledig kanske?

Ett år tillsammans

29 mars 2013 förändrades mitt liv. Jag och Alexander blev officiellt ett par. Nu har det gått ett helt år, det firade vi med en övernattning på Grand Hotel i Saltsjöbaden.

Vi checkade in vid 15 i lördags. Bytte raskt om till badkläder och gick in på spa-avdelningen. Lite bastu och bubblande. Riktigt skönt! 

Mamma och pappa hade beställt bubbel till oss. :)

Utsikten från rummet.

Dröm att gå runt i tofflor.

Bytte sedan om till middagen. Trerätters middag, toast skagen till förrät, biff med gratäng till varmrätt, pannacotta till efterrätt. Mumsigt!

Min fina karl!

Nöjd tjej!

Efter middagen däckade vi i sängen. Tröttaste! Sov riktigt gott iaf! :)

Tog lite sovmorgon. Avnjöt en helt ok hotellfrukost. Checkade sedan ut strax innan 12.

Mäktig byggnad.

Varit en jättemysig helg! Så skönt att komma bort lite. :)

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0