Miss president

Igår var det då alltså dags för Calmar Naturvetenskapliga studentförenings årsmötte + sittning. Och hell yeah, jag blev ordförande. :D Konkurrensen var ju iofs obefintlig, men ändå. :P Och med Matilda som min vice, Nathalie bakom pennan och Amanda som håller i cashen kommer detta år med CNaS bli grymt! :D Nu ska vi bara få Lina att bli socialt ansvarig, så kommer styrelsen vara komplett! Jag måste erkänna att det kändes rätt överväldigande igår efter mötet. Sjukt mkt ansvar kommer vila på mina axlar, men det ska jag nog grejja. :)


Blev lite fest sen efter årsmötet. Men jag tog det rätt lugnt. Kvällen var iaf himla rolig. :)

Vaknade vid halv åtta imorse. Döma handboll ute i Lindsdal stod på schemat. Dömde tre matcher i rad, är verkligen heeelt slut nu! Men ah, gött med lite shopping-pengar in på kontot.

Ska ta tag i korridorstädningen nu, och sen en välbehövlig dusch. Sen ska jag däcka i sängen. Ska inte göra ett piss idag. Skulle behöva plugga, men skjuter upp de till imorrn.Fredag

Så skönt att det är fredag idag asså. Veckan har varit väldigt intensiv. Ny kurs i skolan, nu har vi verkligen börjat på riktigt! Optiken känns iaf inte så skrämmande som jag hade trott. Har dock lite uppgifter att räkna över helgen. Men det ska nog inte ta så lång tid. :)

Var hos Claudia på FRANK idag för att putsa till frillan. Klippte luggen, som hade växt till lång över ögonen. Mitt hår växer tydligen himla fort. :P Blev även en lite sväng på stan efter de. Köpte en ny linjal och stift bara. Inte så himla kul kanske. :P Var tvungen att köpa en ny linjal, då min gamla är alldeles för lång (40 cm). Den går knappt ner i väskan. :P Blev en kortare nu (15 cm), och rosa såklart. :P

Var sen på ett spinningpass. Gick mkt bättre idag, än förra veckan (då jag nästan svimmade..). Hon som hade passet var riktigt bra. :) Var skönt att få svettas riktigt ordentligt. Sånt behöver man ibland.

Tanken var att gå hem till Lina ikväll för lite chill, men orkar verkligen inte. Ska bara göra ingenting istället. Behöver vila känner jag.

Ha en trevlig fredagskväll iaf. :)Nya träningsskor

Har ikväll varit på Team Sportia med Matilda på skokväll med friskis. Slog till på ett par nya jympaskor. Lika bra att passa på när rabatt erbjuds. :) Det blev ett par galet snygga röd/vita PUMA. Dom är verklige himla fräsiga! :P Kommer matcha min röda F&S-outfit. ;)


Mina nya, sjukt snygga, jympa-skor. :)
malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0