Lättad

Fick besked från kvinnokliniken idag. Det är inte heeelt okej, men inget allvarligt. Så jag ska dit på återbesök om 6 månader. Har det blivit värre gör man nåt åt de då helt enkelt.

Känns som klumpen i magen löst upp sig. Nu kanske det glada humöret är här för att stanna.

Dagen har mest bestått av kemi. Labb imorse, övning, och sen labbrapportskrivande på bibblan med Kim. Riktigt skönt att ha den överstökad direkt. Blev sen ett medelpass på friskis. Riktigt skönt. Men varmt som fan där inne. Märks att temperaturen utomhus är på stadiga tvåsiffrigt. Våren är verkligen här för att stanna. :)

Har ikväll sen kollat på handboll, och sen fotboll på de. Guif-Sävehof i 4:e semifinalen i handboll. Riktigt kul att Guif vann och tog de till 5:e och avgörande match. Jag hoppas verkligen dom kan rå på starka Sävehof på bortaplan. Kollade sen med ett halvt öga på CL-semi mellan Barcelona och Chelsea. Riktigt jävla trökig match. Blev ju inte ett enda mål!

Imorrn har jag biologi heeela dan. Labb på fm, och sen föreläsning på em. Blir en sväng till friskis sen. Sen spelar Västerås-Skövde 4:e semifinalen i handboll på damsidan. Så blir väl till å kolla på den. :)

Friskis & Svettis

Tänkte uppdatera lite om vad som sker med F&S för tillfället. Har nu fått kallelse till steg 2. 13-17 maj befinner jag mig i Ljungskile utanför Göteborg. Åker helt själv från Kalmar, så det känns ju rätt jobbigt. Men det ska nog gå alldeles utmärkt ändå. :) Var in till verksamhetsansvarige igår och pratade lite om utbildningen. Har erbjöd sig att hyra en bil åt mig, så jag kunde köra dit. NEJ TACK! Haha. Andra gången jag kör bil sen uppkörningen ska inte bli en långtrip till västkusten. Det känns inte helt okej! Så ska åka tåg iaf. Kommer åka dit dagen innan, eftersom vi börjar så himla tidigt den 13:e. Och jag behöver ju bara byta tåg en gång, dvs i Göteborg. Så det gör mig ingenting. :)

Sen efter utbildningen ska ju passet ta sin form (Kom gärna med låttips..). Diplomering (den sk. utväderingen) kommer ske i slutet av augusti, så fort jag är tillbaka i Kalmar. Är ju i V-ås över sommaren så. Preliminärt nu kommer jag köra pass tisdag och fredag klockan 17. Tisdagar i stora salen, och fredagar i nån utav de mindre. Det känns verkligen bra måste jag säga. Jag tror jag kommer passa som jympaledare. Har ju hört de av ganska många så jag får lita på de. :)

Alla i friskis är verkligen hur trevliga som helst! Har verkligen blivit bemött med öppna armar från samtliga jag haft kontakt med änsålänge. De är väldigt måna om att jag ska känna mig välkommen in i funktionärsstaben, och det gör jag verkligen! Ska på ledarmöte i slutet av maj, och sen i augusti är det kick-off. Så det är ju två bra tillfällen att knyta lite kontakter. :)

Fick även en himla bra grej av verksamhetsansvarige igår. Det är ett Rikskort, som gör att vi funktionärer får träna gratis på alla anläggningar i hela Sverige. Perfekt i sommar när jag är uppe i Västerås. :) Då ska jag minsann släpa med mig syster på massa roliga pass. :)


Har ju även fått en fadder. Cia heter hon, och kör puls/bas-pass. Hon är himla go och trevlig! Hon ska väl mer stötta och hjälpa till om jag har några frågor eller funderingar kring passupplägget sen.

Nu innan steg 2 så måste jag ju förbereda mig ganska mkt. Både teoretiskt, men även fysiskt. Så jag springer på pass mest hela tiden. Tanken/målet/planen är ju att gå på 4 pass i veckan. Har fört lite träningsdagbok, och inser att det inte följs till punkt och pricka. Så det får bli lite ändring på de.

Ah, jag tror verkligen att det här kommer bli grymt roligt!

Helgens bravader

Lördagen bjöd som sagt på sittning. Back to the 90's. Var riktigt roligt faktiskt. Corehouse var prytt med planscher på Spice Girls och BSB. I högtalarna spelades musik av Vengaboys och Culture Beat. Riktigt bra musik! :D Efter sittningen begav vi oss till taket för mellanfest. Efter de blev de utgång på Kåren. Buggade loss på dansgolvet till en massa 90-talshits. Ah, det var som om man var 13 igen. :D


Madde som VM-94-fan. Jag som Brittan. Blixten som fan. Carro som Barbie.

Vaknade upp imorse med rätt tugnt huvud, av olika anledningar. Men huvudet känns lättare nu iaf. Vaknar man imorrn efter en god natts sömn brukar det mesta vara löst.

Tog en promenad till Pizzapalatset på tidiga eftermiddagen. Avnjöt en riktigt fin Vesuvio och en kall cola till det. Heja bakismat! Blev även lite handlande på Ica. Kylen gapar inte lika tomt nu iaf.

Är ledig från skolan imorrn. Riktigt skönt. Blir en kort vecka, då det är Valborg på torsdag. Så ledig fredag också. Mer sånt!

Dags att sova.

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0