Upprop, och nolledag 1

Hade mitt efterlängtade upprop imorse. Vid 10.45 traskade jag iväg till Norrgård. Var riktigt pirrig! Men samtidigt kände jag mig rätt lugn. Jag behöver inte oroa mig för en massa saker, jag har redan en trygghet här i Kalmar. Klassen verkar iaf vara riktigt bra. Har klickat med en del av tjejerna. De blir nog bra de här. Vi är 6 killar och 30 tjejer. De är väl inte sådär jätteroligt. Men ah, de blir nog bra! Rätt många 90or är vi också. Många av dom har börjat plugga mest för dom inte fått nåt jobb. Känns ju rätt sorgligt att de mer eller mindre tvingats att göra ett så stort val i livet. En annan hade ju möjligheten att jobba två år efter studenten. Och det är nog de bästa jag nånsin gjort. Men nog om de!

Första nollningsdagen börjar gå mot sitt slut. Efter rundvandringen i stan var vi några tjejer som åt lunch tillsammans. Ritkigt trevligt. Sen nu i eftermiddag/kväll har vi varit på Lindö för lite lekar. Var himla roligt faktiskt. Efter de bar de hemåt för ombyte, och sen en sväng till puben. Satt och pratade lite strunt med några från klassen, och några faddrar. Kom hem för inte så länge sen. Man är rätt trött nu asså.


Sjukt nöjd med att vara Optiker-nolla!


Nu ska jag gå och sova. Blir en lång dag i morgon.

 

 

 

 

Pirrigt!

Om 13 timmar har jag upprop. Måste erkänna att det pirrar rätt mkt i magen nu asså! Ska bli riktigt roligt att få börja på riktigt. För nu är de verkligen de. Mina första stapplande steg mot att bli optiker ska tas. Men först väntar två veckors nollning. Ska bli riktigt roligt! :)

Men nu till den stora frågan, vad ska jag ha på mig imorrn?! Nejdå, skämt-å-sido. Uppropet börjar klockan 11. Går nog upp vid 8 imorrn. Slipper jag stressa. Iiih, va roligt de ska bli! :D

Ska bädda ner mig nu och se slutet av Gangster. En väldigt skum svensk film med Persbrandt och Bergqvist i huvudrollerna.Helgen

Dagarna och veckorna bara flyger förbi. Sista helgen innan skolan drar igång går mot sitt slut.

Körde mitt pass igen i fredags. Gick bra tycker jag. :) Dock var de lite lite folk där. Men 17 en fredag är ju en svår tid lixom. Sen har ju inte terminen kommit igång ordentligt ännu. Så de blir kanske bättre. Efter träningen blev de Tacos och TV/filmmys med Cicci. Vi tittade först på Kristallengalan. Filip & Fredrik vann inte ett piss. Dåligt! Vi tittade sen på Män som hatar kvinnor. Så himla grym film asså! :)

Igår var jag på Kick-off med Friskis & Svettis hela dagen. Började med en föreläsning om Personligt Entreprenörskap. Var faktiskt himla intressant. Han som höll i det hela var en gång i tiden med och startade upp Arvikafestivalen. Fett av han! Sen åkte vi ner till Långviken för Beachvolley-turnering, grill, mingel, alkohol och andra trevligheter. Mitt lag åkte ut i kvartsfinalen. Så vi kom väl på delad 5:e-plats av 16 lag. Helt okej! Lärde känna massor med roligt folk i föreningen! Kommer nog trivas som jympaledare, helt klart! Pratade även med en tjej som är instruktör i gymet. Har ju tänkt att jag ska börja gymma nu 2 ggr i veckan. Så ska boka in en tid med henne. Men de blir nog inte förrens efter nollningen å sådär. Kommer vara rätt mkt nu i början lixom.

Åkte sen hem för dusch och ombyte. Följde med Madde o co till Ejdern för födelsedagsfest. Blev sen utgång på Vallen. Stannade inte så länge därinne. Kände mig inte helt hundra. Gick hem, och somnade till Enemy of the state på TVn.

Håller på nere i tvättstugan nu. Blir nog inte mkt mer ansträngning än så idag. Blir till å ladda för uppropet i morgon. :)

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0