Borde

Jag borde packa. Men kan inte då naglarna precis fått färg på sig. Epilera benen har jag inte heller gjort. Ingen inpackning av håret heller. Jag har gått in mina nya skor, dock inte dom paren av dom två nya som jag borde. Jag har även pratat på msn med min dansk på en blandning av svenska, engelska och danska. Planer att åka dit börjar smidas. På frågan hur länge jag ska stanna svarar han "You can stay forever". Man kan inte annat än le.

Men ah, sommaren får planeras senare. Nu hoppas jag lacket torkat så jag kan börja göra viktigare saker. Ha en ball Valborg.

/MSvarta pumps, 299:- Din Sko
Adidas Okapi, 695:- Brandos.se

Orkade inte ta egna bilder så har snott från resektive hemsidor. Ajaj.

Brandlarm

De ba brandlarma på jobbet. Kul. Vilket himla pådrag det blev alltså. Brandchefen kom ju å allt. Men ah, inte brann det nånstans heller.

Valborg

Ikväll är det fjortisarnas allra heligaste kväll, Valborg. Dags att fråga alkisarna på stan om dom kan köpa ut, dags att börja planera aftonen på Djäkneberget, dags att jaga fest nånstans. Ja, det hade sin charm det där också. Men jag är glad att jag slipper. Men valborg var allt nåt speciellt. En första fylla för många..

Ja, vad ska jag då göra ikväll? Jag ska va hemma och packa. :P Åker till Göteborg imorrn vid halv 10. Att sitta bakis på ett tåg i 4 timmar är inget jag vill utsätta mig för direkt. Lite bittert att jag missar Valborgsfesten ute i Haracker. Men äh, det är sånt som händer.

Har fått en invit att åka ner till Köpenhamn i sommar. Dansken är sjukt peppad. Själv vet jag inte riktigt.. Varför göra det mer krångligt och komplicerat för en själv lixom. Snacka om att gräva sin egen grav.

Nån form av halvdag idag på jobbet. Nice. :D Så i eftermiddag blir det en promenad med Milla, och sen diverse grooming. Ska även hämta ut ett par skor jag beställt. :)

/M

image463
Trevlig Valborg!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0