Ny kamera?

Min älskade kamera har nog snart gjort sitt. Han har fått bada en hel del i alkohol, så han mår nog inte så bra. Så har börjat kolla lite efter en ny. Vill ha en kompaktkamera, systemkamera kan jag inte med. :P Blir nog en Canon denna gången också. Har varit mkt nöjd med min nuvarande.

Nu är bara frågan vilken man ska slå till på?

 Canon Ixus 105 IS 1590:-

 Canon Ixus 130 IS 2090:-

 Canon Ixus 210 IS 2990:-


Har kollat lite på dom där tre. Den chock-rosa är ju helt klart snyggast! :P Sen får ju kameran bättre kvalitéer när priset blir högre. Så frågan är ju hur mkt jag vill lägga. Vad tycker ni?Lite ledighet väntar

Är ledig i morgon. Hur skönt som helst! Jobbar iofs lördag, därav ledigheten. Hoppas på att vädret är fint i morgon, då planen är att åka till Framnäs med Milla. :) Blir en sväng till gymmet på förmiddagen först.

Sen är det ju Rix FM-festival i stan i morgon kväll. Den enda som är värd att "se" är Ola. Så det är väl inte jättebra artister som kommer hit i år. Lite synd!

Annars rullar livet som optikerassistent vidare. Har lyckats tabba mig 3 gånger, av typ 100000000. Men men.. Det är väl så att man lär sig av sina misstag!

Nu ska jag bädda ner mig och se på So you think u can dance. Så grymma dansare de finns!Midsommarhelgen förbi

Midsommaren firades traditionsenligt ute i mormor och Hasses stuga i Sthlms skärgård. For ut i fredags morse. Dagen började med mousserande vin på bryggan som välkomstskål. Sedan följdes dagen av sillunch, och sedan plockmat på kvällen. Var himla trevligt med sång och skrål. :)

På lördagen var de dags för femkamp. Prickskytte, frees-bee och koppspår var några av grenarna. Mitt lag var grymma på Singing-Bee. :D Den grenen vann vi lätt! Blev tacos till lunch, och grillat på kvällen. Mys-pys! Blev även en bastu framåt eftermiddagen.

Söndagen bjöd på strålande sol, så parkerade i en solstol på bryggan mest hela dagen. Grymt gött!

Nu är man tillbaka i vardagen igen. Jobb, jobb, jobb! På torsdag åker päronen på semester. Kommer bli lite tomt här hemma utan dom. :( Men ser fram emot att flytta in i deras sovrum, och sova i en riktig säng!malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0