Fredag vecka 44

Veckan har gått fort, men ändå långsamt. Make sense?! Skönt med fredag. Ber till gudarna att det blir en bra fredag!

Rakt hår och linser, för ovanlighetens skull!

Ska strax rulla till jobbet. Är ensam optiker idag, och är typ fullbokad. Så ja, kommer nog bli en hektisk dag! Ikv blir det lite AW/utgång med Linnet o co. Ska bli kul! :)

I morgon ska vi fira Alex, som fyller år i nästa vecka. Hans familj kommer över på fika på dan. Får se vad vi hittar på på kvällen sen. 

Söndag tänkte jag försöka hinna träna. Sen spelar Hammarby sista omgången i Superettan. Vinner dom är dom klara för Allsvenskan. Tjoho!

Livet ibland, nivet..

 
Ibland kan man inte låta bli att tycka synd om sig själv. Jag tar inte ofta på mig offerkoftan, och söker sympatier. Men jag är inte alltid glad, sprudlande. Och det måste få vara okej att ibland tycka att livet är piss. Det vänder lixom lika fort igen.
 
Jag tror vi behöver våra ups and downs för att uppskatta livet mer.

En helg i slutet av oktober

I fredags var vi ut med jobbet en sväng för att avtacka en kollega. Vi hade bokat bord på Golden hits. Kul ställe det där! Vi satt inte vid scenen till middagen, men efter vi käkat tog vi plats där de showade. Riktigt duktiga!

Nanci & jag, kommer sakna dig min fina kollega!

Blev en ganska tidig hemgång för min del, tack för en bra kväll! :)

Lördag blev det lite fix hemma. Städade på balkongen, tog in utemöblerna å planterade in kryddorna. Så nu kan gärna snön komma! :)

Tomt!

På eftermiddagen begav jag mig till Tyresö för en handbollsmatch i Damelit. Skövde körde över Tyresö rätt rejält. Matchen gick bra för min del. :)

På kvällen blev det tacos med A. Vi testade dom nya "tacobåtarna". Himla fiffig grej det där! Lite kladdigt, men det hör väl till! Kan helt klart rekommendera dom! :)

Tacobåtar

Söndag bjöd på mer fix och städning. Åkte sedan till Tumba för ännu en handbollsmatch. OV slog Tumba i Herrallsvenskan. Gick bra för min del idag igen. :)

Rattade klockan idag

Fått en extra timme idag å. Den sov jag bort, skönt! Nu laddar vi för en ny vecka som innehåller jobb, träning, firande av A och förhoppningsvis nya möjligheter. :)

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0