Mio & Ikea

Är kvar i Västerås idag med. Varit på turné. Först Plantagen. Där skulle vi inhandla en växt till badrummet. Den vi hade spanat in fanns inte inne, så himla typiskt! Blev istället en liknande, nån palmvariant. Blir nog bra!
 
Sen åkte vi till Mio för att kika på sängborden. De fanns monterat, den kändes helt rätt iaf. :) Så vi skulle då göra en beställning, men få det skickat till en butik i Sthlm istället. Sängbordet är en beställningsvara nämligen. Men nej, den gubben gick visst inte. Så vi får besöka Mio i Sthlm i veckan istället. Liiiite dåligt service kan jag tycka, de skickas ju säkert från samma ställe ändå ju!
 
Soffa, Chicago
Vi kikade även lite kort på soffa. Till nya lägenheten sen vill vi köpa ny, gärna med schäslong på båda sidor. Gillade denna väldigt mkt! Bra pris å. :)
 
Nu har vi precis ätit lunch på Ikea, och ska rulla hem till syster & Ulf. Idag ska hon firas med lite mer släkt.

Distrikstfunktionärsinstruktör..

..kan man numer titulera sig som! Varit på utbildning hela dagen på Stockholms handbollsförbund. Var lite oförberedd på vad jag egentligen tackat ja till. Men det löser sig nog! Kommer ju mest vara nu i början av säsongen som funktionärer ska utbildas, så det blir nog bra!
 
Sitter i bilen nu påväg till Västerås, systers 30årsdag ska firas. Sitter dock och vrider mig i plågor. Troligen en falsk-ischias eller så. Har sjukt ont i höften på vänster sida, som strålar ner i rumpan och benet. Inte alls nå kul! Har bokat en tid hos en Naprapat efter jobbet på måndag. Hoppas att de kan räta ut det som gör att det trycker på nerven. Så himla typiskt att det kommer just nu, när man väl kommit igång med träning och sånt igen. :( Även högerfoten spökar, som det ibland gör efter ett jympapass. Kanske borde använda mina dämpande sulor mer. Var ju även och gjöt sulor, men de är så himla tjocka och klumpiga. Får inte plats i mina nätta träningsskor. :/ Kanske går att gå tillbaka och få dom tillklippta?
 
Jaja, ikväll ska vi iaf ut och käka med familjen, plus Uffes familj. Mysigt!

Åh, heja Bajen!

 
Hammarby - Kalmar på Tele2Arena med Natta i afton. Matchen slutade 0-0, lite trist! Bajen hade en mängd olika chanser, att det är så svårt att göra mål?! Var iaf en rolig match att se, bra tryck från klacken från start till mål. Så häftigt asså!
 
Går väl sådär annars för Hammarby i år. De kommer väl kunna hänga kvar i Allsvenskan iaf, men inte så mkt mer än så!
 
Kom hem för en stund sen. Väntar på att min kära karl ska trilla in å! Kommer nog somna rätt ovaggad ikväll, är jättetrött! I morgon ringer klockan tidigt, dags för handbollsutbildning hela dagen.

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0