Läcker där nånstans norr om Mönsterås

Har varit en fullspäckad dag i fröken Slagbrands liv. Var hos Claudia på Frank i morse för lite klippning. Men känner sig alltid så väl omhändertagen efter en timme hos dom. :) Håret blev jag nöjd med, som alltid! Mötte sedan upp Amanda och Nathalie, och senare även Elin, för lite shopping på stan. Hittade dock inget jag föll för. Blev sedan lunch på Café Nilssons i Baronen, innan vi begav oss till skolan för lite föreläsningar. Slutade sen vid 17.

Begav mig in till stan en sväng till efter skolan. Köpte en hårfön på Åhlens. Tror nog den kommer funka finfint! :)

Sitter och myser i min onepiece nu. Bästa köpet ever! Har strukturerat upp alla mina pärmar med skolmaterial i afton. Shoppade pärmar för 400:- idag. Värt! :S Men sjukt snyggt blev det iaf! Och jaaaa, pärmar i en bokhylla kan faktiskt vara snygga! Speciellt om det är likadana. ;P


Myspys

Ibland är det sjukt jobbigt att vara schizofren. :S

Första skoldagen avklarad

Var riktigt tungt när klockan ringde 6.30 i morse. :/ Jahapp, var väl bara å pallra sig in i duschen för att vakna till lite. Var en riktigt lång dag i skolan. Men kursen vi läser nu är intressant, vilket underlättar en hel del! Var även väldigt kul att få träffa alla igen. Har saknat mina optikernördar! <3

Tvingade med Jonte ner till stan på eftermiddagen. Köpte ett par träningsbyxor på Stadium, och sen var tanken att jag skulle köpa en ny pärm på Dillbergs. Men nej, då har dom slutat ta in den pärmen jag brukar köpa. Det är ju typ bara världens bästa pärm. What the f*ck?! Haha. Vilka bekymmer man har ibland asså. :P

Fick sen med mig Cicci på ett medel/puls-pass på friskis. Riiiktigt tungt i benen måste jag säga. :/ Men nu är man på gång iaf. ;) Blev riktigt pepp på att bli klar med mitt nya pass! Ska fixa med det i morgon eftermiddag tänkte jag. :) Hämtade även ut nya friskiskläder. Dom gamla har blivit lite slitna nu, efter 2 år. :P

Nu ska jag sova. Börjar 8.30 i morgon med. :/

Mys med familjen

Klockan sju igår morse rullade bilen ut ifrån Västerås. Mormor, mamma och syster följde med mig, och mina tusen kilo packning. :P Var framme i Kalmar sex timmar senare. Efter ett besök på Donken begav vi oss till Kosta outlet för lite shopping. Blev två Kivi-lyktor från Iitala, och en blus från Sisters. :)

På kvällen blev det middag på Hamnkrogen. Väldigt trevligt! Åt ryggbiff med rostad potatis och kryddsmör. Mumsigt! Blev lite glass till efterrätt.


Syster och mormor. :)Jag och mamsen. :)

Blev en tidig hemgång för mig igår, somnade väl strax efter 23. Sjuuuukt trött! Packade upp och sånt innan jag gick och la mig faktiskt. Sjukt duktigt gjort! :)

Blev en frukost på hotellet mormor, mamma och syster sov på i morse. Hur gott är det inte med hotellfrukost?! 95 slantar fick jag dock ge fört. :S Men ah, det får det väl vara värt! Blev då en trip ut till Maxi för storhandling. Där fick man slanta en hel del också. Men nu är kylen välfylld. :)

Ikväll blir det lite tullenmys. :) Blir tacoskväll, och kanske nån film på de. Skolan börjar ju i morgon, 8.30-16.30 går jag. Hej, rivstart!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0