Besvikelse

Fick paketet med nya skor redan idag, så sjukt snabb leverans verkligen! Tyvärr så vad båda paren en besvikelse! Träningsskorna kändes så plastiga typ. Å kängorna var för trånga i skaftet. Kom då på att när jag köpte mina gamla, på Clarks-butiken i London, så köpte jag de med bredare skaft. Så ja, inte så konstigt att dessa inte passar då. Buhuu!
 
Footway har ju iaf gratis returer, det uppskattas! Får se om jag hittar en annan träningssko som funkar istället!

Ny åkpåse till sittdelen

Då Frank snart blir 6 månader, och även passerat gränsen viktmässigt, är de dags att byta till sittdelen på vagnen. Det tar verkligen emot, jag vill ju att han ska vara en liten plutt föralltid! Liggdelen är ju så mysig och ombonad med sitt fårskinn i botten. Men ja, det är väl bara att acceptera att han blir större, tiden går lixom. Så nu är min mission att få sittdelen mysig och ombonad.
 
När vi var på Gekås i somras så köpte vi en jättefin och gosig åkpåse. Sen är ju som en fluffig dunjacka, dvs aaaalldeles för varm för vädret som råder i Stockholm nu (dvs några plusgrader). Så jag är på jakt efter en ny åkpåse som är lite tunnare. Jag gillar ju att ha orginalsaker, så vi är lite inne på att köpa en åkpåse från Britax (samma märke som på vagnen). De kostar en del, men har hittat på kampanj.
 
 
Svart 895:- på Babyland, Brun 679:- på Lekmer.
 
Är så osäker på hur den bruna passar med den beiga färgen på vår vagn (se bilden nedan). Den bruna är ju 200:- billigare, men skulle kännas så surt om de inte passar färgmässigt. Svart funkar ju alltid lixom!
 
Vår vagn, en Britax Go Next.
 
Sen är ju frågan också om vi kan använda åkpåsen tillsammans med Inovidynan. Dynan ska göra så att de blir lite mysigare, men de får ju inte kännas för trångt för F heller.
 
Jag borde ju helt enkelt bege mig till en babybutik och fråga om råd, men är de någon av er som har lite erfarenhet får ni mer än gärna dela med er! Och kom gärna med smakråd angående färgen på åkpåsen, skulle den bruna funka eller ska jag satsa på ett säkert kord (dvs den svarta)?
 

Söndagsmorgon

Morrn morrn på er därute! Ligger i sängen å bloggar från mobilen. Väldigt sällan jag gör de nuförtiden, tycker att blogg.se-appen inte är så bra nuförtiden. Gillade den äldre versionen bättre, då kunde man göra lite mer som man ville med bildtext osv. Jaja..

 

Väntar på att F ska vakna. Han brukar äta sitt första mål mat vid 8-9. Blir de senare än 9 blir hela dagen knas, så ska nog väcka honom snart.
 
Helgen har gått fort! Jag å F var ensamma igår. Efter han somnat kollade jag sluter på SATC-filmen som gick på 7an, å sen kollade jag på Wolf of Wallstreet som gick på svt1. Vet inte vad jag ska säga om den sistnämnda filmen. Mkt naket, mkt svordomar, mkt grabbigt. Nej, inte min typ av film!
 
Idag hade jag tänkt träna, men har fått ont i min vänsterfot. Jag misstänker att det är mina träningsskor som börjat ge upp, så har beställt nya. Använder Reebok Realflex fusion, haft samma modell senaste 3-4 paren. De är väldigt sköna, men ffa prisvärda! De ligger på mellan 500-1000:-. Man ska ju gärna byta träningsskor varje år, ffa om man tränar mkt där man "studsar", i mitt fall jympa. Man sliter väldigt mkt på dämpningen. Jag brukar ofta känna när de är dags för nya skor, får ont i benhinnorna. Men denna gången kanske de satt sig i foten ist?
 
När jag ändå var inne på Footway passade jag på aty klicka hem ett par nya Clarks-kängor. Äääälskar dom, och de jag har börjar bli rätt slitna! Frågade inne på Nilson om de gick att rädda, å hon rekommenderade nån återfuktande produkt och en rejäl rengöring på de. Så nu ser de iaf okej ut! Nu hade de denna modell på rean, så blev ett par mörkare bruna denna gång.
 
Favoritskorna, verkligen välanvända!
 
Klickade även hem ett par byxor från Gina. Behöver lite mer våriga byxor, och jag tvivlar på att jag kommer kunna komma i mina gamla byxor tills dess!
 
Nej, dags att väcka bebis. <3

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0