Tummen mitt i handen?

Alla som varit hemma hos mig på Tullen vet hur jääävla kallt vi har det. Idag skulle det bli ändring på det! Har ett friskluftsinblås (heter det så?) i taket som verkligen blåser iskall luft rätt in i rummet med en jävla fart. Johanna hade fått tipset att tejpa igen kanten runt om lixom. För vaktmästaren påstår att vi inte kan göra något åt det. Jahapp. Fick låna kirurgtejpen som Johanna använt. Skulle precis tejpa den sista biten, då lossnar hela skiten från taket. Jahapp.

Hål rätt upp i taket. Bra där! :S

Men den där Johanna Wigren, henne kan man lita på! "Jag har sommarjobbat med att fixa såna grejer i taket, så jag fixar!". Sagt och gjort! Glipan är igendragen från typ 1,5 cm till typ 0,3 cm. Och en finfin tejp runt hela, och den sitter återigen i taket. Tack sweety! :)


Igentejpad och ihopskruvad.

Ska bädda ner mig nu och försöka somna i tid förengångsskull. I morgon kommer massa kontaktlinsleverantörer på besök och ska pusha lite för sina respektive linser. Kan nog bli intressant! :) Att vi dessutom blir bjudna på fika x 2, lunch och middag gör ju det hela inte värre direkt. ;)

Måndag vecka fem

Bloggen har varit ett jävla mörker på sistone. Vet inte alls varför motivationen till att skriva försvunnit. :/ Lite tråkigt faktiskt. Men men, så äre iaf!

Har varit en av de bättre helgerna på länge! I fredags hade vi lite Tullenmys. :) Jag, Johanna, Olivia och Matilda lagade tacos, och mumsade cheesecake till efterrätt. Mkt mysig kväll!

I lördags var de då dags för Johannas överraskningsinflyttningfest. Blev verkligen huuuur lyckat som helst! Mårten tog med Johanna ut på middag, undertiden förberedde vi här på Tullen. Sen när dom kom hem hoppade vi fram och överraskade henne. Och hon blev verkligen överraskad! :D Vi festade på ett tag, innan vi begav oss till Palace. Där var det mkt mindre folk än vad det brukar, lite tråkigt. Palace var okej, lite drama as usual. Natten avslutades på Tullen med lite Billys pizza. :P


Har ett sjukt fult munsår som inte vill ge sig. :( Gör så jääääävla ont! Och spricker upp igen helatiden, och så börjar de blöda. Not so nice! Kör med compede munsårsplåster, så hoppas jag inte skrämmer några patienter i eftermiddag. Ska på auskultation idag på Synsam Stortorget. Blir nog ball! :)

Euro 2012, ett fiasko?


Ja, jag vet inte alls vad jag ska säga om Sveriges insatser hittills i EM. Sådär va? Efter en fjädeplats i VM på hemmaplan för ett år sedan var ju förväntningarna väldigt höga. Topparna är höga, absolut, men dalarna är även dom stora. Vi spelar för ojämt helt enkelt. Och det märks att vi saknar en stark bänk. Vi har lixom inga spelare att slänga in när spelet låser sig för startsexan. Vi saknar Carlén, vi hade behövt en hel Dalibor Doder. Ekdahl Du Reitz får godkänt. Ekberg/Lundström får mer än godkänt. Målvakterna likaså. Försvaret har varit okej, riktigt bra stundtals. Men det uppställda spelet är långt ifrån godkänt. Och vi för alldeles för många tekniska fel.

Nu laddar vi för ett grymt spännande OS-kval istället. Tyvärr kan det ju bli så att vissa spelare viker ner sig. Kim Andersson är ju ett stort frågetecken. Han var ju tillochmed osäker på att vara med i VM förra året. Men ah, man tycker ju att ett OS borde locka! Drömmen vore ju att få med Marcus Ahlm i truppen, helt klart top 5 bland mittsexorna i världen. Men framförallt är han en tvåvägsspelare.

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0