Sjukstuga

Halsen fortsätter göra ont. Så svårt att försöka låta bli att smitta Frank. Han vill ju ligga nära och gosa. Men får försöka att inte pussa på honom allt för mkt. Hade lite feber igårkväll, men den verkar ha gett med sig. Känner mig fortfarande helt slut dock. Fick dåligt samvete för att F ska tycka att jag är tråkig nu när jag är sjuk. Sen kom jag på att han är 7 veckor, och noll intresserad av omvärlden!
 
Alex var tvungen att åka till jobbet idag. Jag hoppas att han kan komma hem och jobba hemifrån på eftermiddagen så jag får vila lite. F är rätt nöjd och glad idag, så det ska nog gå bra för honom att jobba samtidigt.
 
Han är så himla underbar, vår lilla skatt! <3 Jag är så glad (don't jinx it!) att hans mage numer fungerar hyffsat bra! Vi har slutat med alla konstiga droppar (förutom D-vitaminet då!), han får NAN Sensitive ersättning med lite rapsolja i och det verkar som att det funkar nu. Vi har även backat ett snäpp i doseringen, från 5 skopor till 4. Han blir mätt, men äter lite oftare istället. Sen har vi bytt tillbaka till Philips Avent-flaskorna istället för MAMs anti-colic. Tycker Aventen är bättre helt enkelt (och mindre risk för läckage då det är färre delar!). Det är verkligen ett desperat letande efter lösningar på magproblem hos en bebis. Kan inte svara på egentligen vad som hjälpt, och hur mkt bara mognad av mage och tarmar lindrat besvären. Han är inte alls lika stånkig. Inna märktes det TYDLIGT när han bajsade, nu är det mer lukten som vittnar om att han lämnat ett lass i brallan.
 
Jag hoppas att det håller i sig. Allt går ju i faser med en bebis, saker ändrar sig lika fort både till det bättre och till det sämre. Just nu är jag väldigt tacksam för att han är nöjd och glad då min energi är lika med noll.
 
En sovande liten griiiiis! <3

Halsont & bärsele

Vaknade i morse och mår piss. Har haft ont i fiffi-området i helgen, typ mensvärk. Ingen feber eller så. Men känner mig helt sänkt. Att vara sjuk å samtidigt behöva ta hand om en Klibb, ingen bra kombo. Alex är påväg hem, han får jobba hemma under em så jag får vila lite. Skulle kunna sova ett dygn känns de som!
 
Man vill ju inte gosa för mkt med Frank heller, så han blir smittad! :(
 
Min lilla familj!
 
Vi är just nu på bärselejakt. Har köpt mig en bärsjal, men trivdes inte alls med den. Har fått låna en BabyBjörn One av en snäll granne, för å prova. Testade den igår när vi gick till och från Andrea. Gillar att den är enkel å hyffsat smidig att få på sig. Lutar åt att vi köper en sån. Kikar lite på Blocket efter begangnade, nya kostar ju en del!
 
Tror F gillade den med!
 
Nej, nu ska jag lägga mig och vila igen. Alex borde vara hemma närsomhelst. Krya på mig!

Tekniska museet

Idag har syster&Sixten varit på besök. Blev en vända till Tekniska museet. Har visst varit där en gång när jag var liten. :P Jag var väl sådär impad, Sixten var i himmelriket! Han har blivit så stor, mosters lilla skrutt! Så stor, och så klok. Om Sixten hade fått välja hade vi nog varit kvar på Tekniska ännu. Ett himmelrike för en 2,5-åring.
 
Syrran fick öva på att vara tvåbarnsmorsa.
 
Sixten är så fin med Frank också. <3 Han kommer bli en exemplarisk storebror.
 
Syster&Sixten har nu rullat hemåt. Vi åt kött och pommes till middag, mums! Nu ska vi krasha framför TVn och bara ta det lugnt.

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0