GÖTT!

Fick VG på min helvetestenta! Det trodde jag verkligen inte att jag skulle få. Shit, så jävla gött! :D Det gjorde verkligen min dag asså. Som jag haft ångest över skiten. Ett G hade man ju kanske kunna skrapat ihop till, men ett VG. Aldrig lixom.

Blev en sväng till bibblan efter vi fått våra tentor. Men alla var för uppspelta för att få nånting gjort. Jag satt och räknade några av uppgifterna iaf. Vi skriver dugga nummer 4 på måndag. Sen blir det fullt fokus på labbtenta och tenta nummer 2. Nästa vecka kommer inte alls bli rolig! Skulle behöva en semester efter denna kurs, men ikke då. Måndagen efter drar nästa kurs igång. Den ska tydligen vara lite lugnare. Kan behövas efter denna pers!

Ikväll blir det fredagsmys hos Matilda. :) Idol på tvn är ju givet! Men först ska jag hålla pass på friskis. Gött!

Lite frågor - känner du mig?

Lite rolig grej. Vore kul om ni ville svara. :)

1. Vad heter jag?
2. När fyller jag år?
3. Vart bor jag?
4. Beskriv mig med 3 ord.
5. Nämn 3 saker du gillar med mig.
6. Nämn 3 band/artister som jag lyssnar på.
7. Har vi träffats? Vart var första gången i sånna fall.
8. Du och jag är..?
9. Vad brukar jag göra på min fritid?
10. Vad vill jag bli när jag blir stor?

Foto: Clara Karlsson (You are sooooo right ;))


Det är mkt nu!

Tiden bara flyger förbi. Det känns som jag hela tiden ligger ett pyttesteg efter. Jag behöver inte ligga före, bara ligga i fas. Men allt springer ifrån mig känns de som. Det börjar närma sig labbtenta och tenta nummer 2. Känns sådär. Dock kirrades båda bonuspoängen på dugga nummer 3. Det värmer i höstkylan. Ryktas om att resultatet på tenta nummer 1 kommer imorrn. Jag har levt i en ganska skön ovisshet sen tentan skrevs. Jag vill nog egentligen inte veta resultatet. Eller jo, om jag klarade den vill jag ju såklart veta de. Men inte annars. Jag är väl medveten om att jag oftast brukar säga att det gick sådär, och när resultatet väl kommer ligger jag på godkänt med marginal. Men denna gång kan jag faktiskt ha rätt när jag säger att det bara gick sådär. Nån gång måste ju undantaget som bekräftar regeln komma. Jaja, imorrn kommer nog domen iaf. Får se om de blir till å fira, eller bryta ihop. Håll tummarna för de förstnämnda!

Idag har solen tittat fram. Synd bara att man spenderat större delen av dagen inomhus. Har köpt böckerna till nästa kurs idag av "min" tvåa. Dom är sjukt tjocka, och väger typ mer än mig. Kommer bli riktigt jobbigt att släpa dom fram och tillbaka till skolan asså.Kursen vi ska läsa sen är Allmän kemi och allmän fysiologi. Kan nog bli en rolig kurs. :)

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0