Kondition, en färskvara?

Begav mig ut på en joggingtur på förmiddagen. Är ledig idag, då kan man ju lyxa till det med förmiddagsträning! Pallrade mig runt 2,5 km på 20 minuter. Inte sådär asbra, fysatan va jobbigt det var! Löpträning har aldrig varit min grej asså. Men det är ju bra träning. Man blir sjukt trött på relativt kort tid. Effektiv träning, det gillar vi!

Rundan gick mestadels på asfalt, och det kändes!

Chilla lite på köksgolvet efteråt

Man får passa på att träna utomhus, snart är det väl för kallt för sånna saker. Hösten är verkligen på ingång!

Ida Sjöstedt SS15

Mitt jobb har väldigt många fördelar. Vi får ofta uppdrag att fixa bågar till filminspelningar, reklamjobb och nu semast till en modevisning. Silhouette hade ett samarbete med Ida Sjöstedt för hennes SS15 kollektion, och vi på StureOptikern slipade in glasen till solglasögonen. De blev riktigt balla!

En look med solisar

Som tack för hjälpen fick vi gå på hennes visning under Sthlm Fashion Week. Det var riktigt ballt, aldrig varit på en visning tidigare. Och kläderna då, mkt paljetter, mkt transparent. Men också väldigt mkt fint! Hon är ju grym på att designa vacka klänningar i mkt spets och tyll.

Ida Sjöstedt SS15

Bilderna är stulna på webben nånstans. :)

AW och kräftor

Helgerna går så fort. Hade en ledig sådan denna gången, så himla skönt! I fredags efter jobbet mätte jag upp Västeråsgänget för en After-Work på ett ställe som heter Gården (ligger vid Norra Bantorget). Man börjar ju med att göra en rejal tabbe, försöker (omedvetet!) crascha ett bröllopsmingel med diverse kändisar. Sjukt kul! :D Väl inne på ställer jag skulle in på satt vi och spanade på dessa då kända människor. Var allt från nakenfotografer till avdankade tennisspelare. Vi spekulerade länge och väl vem den gemensamma nämnaren var. Efter lite googlade, och detektivarbete på Instagram kom vi fram till att det var en ur Stureplansgruppen som skulle gifta sig. Alla känner apan lixom!

Anyways, bästa med kvällen var att få träffa Clara, min Clara! Hon är nu tillbaka i Uppis efter en vända på västkusten. Vi käkade riktigt god burgare, drack lite vin (jag höll mig till cola, magen nivet..), och pratade allt från bebisar (en av mina närmaste ska ju ha en bebis!) till dejter med diverse kända komiker.

AW

Jättefin fontän.

När min röst började försvinna framåt midnatt for jag söderut för att möta upp Alex som hängde på Southside. Åkte hemåt en stund senare, skönt å komma i säng i skaplig tid ändå!

Lördag bjöd på ett gympass, lite fixande hemma och på kvällen hade jag och Alex en mini-kräftskiva hos oss. Vi åt kräftor och räkor med diverse tillbehör. Sjukt gott! Halvsov sedan till filmen Grand Budapest Hotel. Helt okej rulle!

Söndag fixade vi diverse saker på förmiddagen. Besökte Bauhaus för att kika efter tröskel till öppningen. Vi behöver en som är 15 cm djup, men nej, det finns visst inte! Så vettefasiken hur vi ska få till det! Var även till Maxi och storhandlade, så nu har vi mat för ett bra tag framöver. Hejja storhandling!

På kvällen dödade jag kroppen på ett Skivstångspass. Nu, tre dagar senare sitter träningsvärken kvar! Vilken dålig form man är i asså..

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0