Sjukling

Det är grymt trökigt att vara sjuk asså.. Har mest gjort ingenting nu i afton, Tänkte organisera upp mitt itunes, men orkade inte. Drygt när man inte har en riktigt mus. Ska kanske gå och köpa en liten smidig en. Kan vara skönt att ha ibland. Pekplatta är rätt drygt. Sitter nu och väntar på att Allsången ska börja. :) Ingen sommar utan Allsång och Morden i Midsommer på tisdagar.

Annars smids lite planer för helgen. Det är ju det där himla Power Meet. Jag vågrar vägra det ganska hårt. Jag och Becc har styrt upp tjejkväll här på lördag med grill, vin och skitsnack. Jag gillar't!

Bara så ni vet så tänkte jag vara frisk och åka och träna på torsdag. Heja.

Chokladbollar

Fick lite tråkigt nu på kvällskvisten, så beslutade mig för att baka chokladbollar. :)


Dom blev riktigt smarriga!


Försäkring mot cancer?

Fick sjukaste samtalet idag från en försäljare. Hon ville pracka på mig en försäkring mot cancer. Det var nog det sjukaste jag nånsin hört. Försäkringen skulle täcka massa konstader om man nu skulle insjukna. Jag blev fan helt paff! Man skulle få ut 130 000:-, och sen 1000:- per dygn  man låg på sjukhus. Herregud, hur kan man sjunka så lågt som människa! Ringa runt till folk och försöka sälja en försäkring mot nåt så hemskt!

Ah, herregud..

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0