Fettisdagen

Eftermiddagen blev något bättre. Fyndade en bilstol, och Alex köpte med sig semlor hem. Gillar inte mandelmassa, så blev med vaniljfyllning istället. Alex glömde dock köpa laktosfri, å jag glömde iofs att säga till om de, så är lite pruttig i magen nu. Vettefan om de var värt de! :P
 
Två rejäla semlor!
 
Har dock fortfarande huvudvärk, haft det hela dagen. Tror det är efter Fs skallning av min näsa igår. Fysatan va ont de gjorde asså! Tårarna rann verkligen. Han har ett hårt pannben, lilleman!
 
I morgon är de onsdag, snart har halva veckan gått! Har nån tanke om att ta en promenad å hälsa på på jobbet. Skulle ta 1,5h att gå till St Eriks enligt kartappen. Vädret ska ju bli lite bättre i morgon.

Axkid Minikid

Axkid Minikid Svart från Komplett.se.
 
Idag har vi blivit med ny bilstol! Vi hade väl egentligen tänkt vänta tills vi har bil igen, men när jag såg att Komplett.se sålde den vi spanat på med 38% rabatt kunde vi inte motstå att beställa en! Bilbarnstolar är verkligen en djungel! Vi vill ha en smidig men ändå säker stol, och tror denna modellen kommer leva upp till de förväntningarna. Den har fått Bäst-i-test, och väldigt bra omdömen från folk som använder den. Och många i min mammagrupp på FB tänker köpa en sådan. Så det känns bra!
 
Glömde dock kolla lev-tiden! Men det är ju verkligen ingen brådis, vi kommer hämta hem vår bil i påsk. Och även då kommer ju F fortfarande kunna ha babyskyddet. När är det egentligen dags att byta? Bilstolen står de att den är från 9kg, och de har han ju passerat.

Det är inte sol varje dag

Ingen bra dag. Idag är en sån dag när jag känner mig väldigt ensam. Tjafs med A om de där jävla gardinerna till vardagsrummet. Lite samma känsla som att du får tillbaka en uppsats, och läraren har rödmarkerat varenda jävla mening. Även om du bett om råd och guidning efter hand, så blir allt bara ratat och sågat i slutändan.
 
Lite samma känsla.
 
Jag förstår ju att han inte har tid att googla lamellgardiner hela dagen. Men att göra de i syfte att dumförklara mig, det känns inte roligt. Säkert inte alls så han menar, men nu plötsligt har han all tid i världen. Kanske vore bra med lite hjälp längs vägen istället?
 
Som sagt, man känner sig väldigt ensam ibland. Jag kommer säkert få en annan förståelse för A när jag själv kommer jobba heltid i höst. Och han får säkert samma förståelse för mig, när han kommer fråga mig om tusen saker via sms under en dag. Handlar väl då om att ge varandra fullmakt att bestämma vissa saker. Trist då när de blir som nu, att presentationen ratas helt.
 
På måndag har jag tid hos en läkare. Kroppen förändras av en graviditet, det är jag fullt medveten om. Men att mitt ena bröst växt sig betydligt större än det andra (trots ingen amning!) känns sådär. Är säkert ingen fara, men orkar inte gå och oroa mig.
 
Nu ska jag väcka F, få i oss lite mat, och sen gå ut en sväng. Behöver luft. Andas.

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0