Grillning och biltvätt

Mötte upp A efter hans jobb igår, och tog bussen ut till hans föräldrar i Vallentuna. Var dags att damma av gamla Hondan! De bjöd på grillat kött till middag, asså hur gott! Fick även glass (såklart!) till efterrätt (As pappa jobbar med Hägen Daazs, bland annat). Fick prova den nya smaken med honung och valnötter, krämig och god!

Bilskrället startade iaf! Städade ur den, och tog en tur till biltvätten innan vi for hemåt. Fysatan va läskigt de var att tvätta bilen! Den där stora borsten å grejer, allt lät som fan.

Massa skum!

Borsta, borsta, borsta!

När vi sen åkte vidare in i torken så fastnade hela grejen. Så vi fick ringa in till butiken för lite assistans. Men de löste sig tillslut, å vi åkte därifrån i en skinande bil! :)

Nu ska jag bege mig till Sture för lite jobb, sen i eftermiddag/kväll blir de fix inför morgondagens visning. Pirrigt!!

Bebis första outfit


Har inhandlat första kläderna till bebis. Blev en prickig body och matchande tights från märket Newbie. ÄLSKAR deras kläder. Var ut till MOS idag och där har dom en Newbie-butik. Inte jättestor, men där fanns de mesta av deras utbud. Annars är det ju på KappAhl man hittar det märket.

Bodyn jag köpte är en omlott-variant. Tänker det är skönt att slippa dra den över huvudet på bebis när han är så liten.

Köpte kläderna i storlek 50. Känns väl rätt standard på en nyfödd. Kommer nog införakaffa lite i 56 också, hellre lite för stort lixom!

Vecka 23

Kanonkulan i vecka 23

Känner mig så sjukt gravid just nu. Lagt på mig massa vätska, känner mig svullen som en ballong. Magen har börjat strejka å, ska ringa BM idag å fråga om jag får höja dosen Ezomeprazol, iaf tillfälligt.

Ryggen känns okej nu iaf, peppar peppar. :) Å väldigt skönt att de är fredag! <3

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0