1,5 år med min äskling

Jag och A har varit ihop i 1,5 år nu, och det måste såklart firas! Vi möttes upp efter mitt jobb och begav oss till ett tapasställe på en tväris till Sveavägen. Aqui heter stället, blev tipsade av Linnea. Kan varmt rekommendera stället. Sjukt god mat! Vi beställde 8 grejer som vi delade på. Vi tog vitlöksbröd, calamares, tigerräkor, sparris med serrano, kycklingspett, fläskfilespett och två potatis.

Maaaaaat!

Maten var verkligen hur god som helst! Dock hade det räckt med typ 3 var istället, vi åt tills vi storknade! Så svårt med tapas att veta hur mkt varje grej är lixom.

Efter maten gick vi mot Sergelbiografen för att se The Maze Runner. Riktigt spännande film, fattade dock noll av slutet. Detta är ju en film i en trilogi, så kommer en uppföljare inom kort skulle jag tro!

Sevärd!

Filmen får nog ändå 4 av 5. :)

Så mysigt med date-night på en vardag. :) Tack för en mysig kväll mitt hjärta! <3 Och framförallt, tack för att du finns!

Långpromenad

Matchen gick bra idag. Skönt att säsongen är igång. Satt idag på en herr div 1. Fick frågan från den klubben jag satt för om jag vill sitta på alla deras hemmamatcher. Jättekul att dom frågar, och klart man ställer upp i mån av tid. Dock är ju prio 1 elitmatcher. Men ska nog hinna med lite matcher för dom också. :)

Tog en promenad hem från matchen sen. Var ute i Högdalen. Tog lite mer än en timme, cirka 7km promenad. Var så himla skönt ute, älskar hösten!

Långpromenad

Gick förbi Tele2-arena. Bajen spelade match därinne, vann med 4-1. Så nu leder dom serien igen. Vore ju riktigt kul om dom fick gå upp i år. :) Jag och Natta ska gå på matchen den 21/10. :)

Mäktig arena!

Snart dags att sova. Måndag i morgon, ny vecka nya möjligheter!

Welcome to france!

Fest med franskt tema hos Amanda igår. Hon bjöd på franskt bubbel och plockmat. Blev en riktigt bra kväll. :) 

Mums!

Efter lite tjötande vid Hornstull begav vi oss tilö Imperiet. Trevligt ställe det där. Var dock inte kvar så länge. Mötte upp A och rullade hemåt vid halv två-två nånting. Efter kebabköp stupade vi i säng.

Tack Mandis för en toppkväll!

Idag mår man som mms förtjänar. Trööööött! Ska jobba på handboll i eftermiddag, så får se till att man piggar på sig lite. :)

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0