Fredag :D

Matchen gick bra igår att döma. Gjorde ett fel, och det kan jag lätt erkänna. Men annars var det inga problem. Eskils 94-or spelade riktigt bra, och vann tillslut med 4-5 bollar.

Idag är det fredag, really nice! Åker till E-tuna ikväll på handboll. Kvartsfinal 2 mellan Guif-Hammarby. Bajen vann första med ett mål bara. Så hoppas på att dom lirar bättre idag. Säger bara Fredrik Larsson. ;)

Annars är allt precis som vanligt. Fick ett mms igår från Clara. Hon är bajsbrun och stod vid nån form av utsiktgrej på Phi Phi Island. Sånna mms blir man glad av, NOT!

Det blir annars en ganska lugn helg. En hel del dömande står på schemat. Sista matchhelgen för säsongen. Både skönt, och lite tråkigt faktiskt. Dömer mina gamla kids på lördag. Heja. Sen på lördag kväll ska vi ha lite födelsedagsmiddag för pappa, som fyllde år igår. :)

/M

De ba döma

Åh, är lite nervös. Ska döma nordens bästa 94-lag idag, HK Eskils P-94or. Dom ska möta Irstas 93-or. Kommer förmodligen bli en jämn och tajt match. Jag ber till gudarna att det kommer gå bra för min del. Jag vet ju av egen erfarenhet att i tuffa och jämna matcher är det väldigt lätt att börja klaga på domarn. Kanske att man får varna sin första ledare idag?

Önska mig lycka till iaf! :D

image446

Heja Irsta!

Irstas herrar vann sin första kvalmatch igår. Riktigt bra. Om intresse finns kan referat läsas här. Lägg speciellt märke till fotografen av dom underbara matchbilderna. Harkel harkel.

Jag och syrran är bäst på att gå på handboll. Våra analyser är av väldigt hög klass. Gårdagens bestod mest av frisyranalyser, och gladiatoranalyser*. Jag kunde konstatera att Irstas uppställning består av flera generationers frisyrer. Vi hade den klassiska pojkfrisyren, hockeyfrillan, gubbfrisyren, långt hår i tofs och inget hår alls på huvudet. Intressant. Vad gäller gladiatorn kan jag konstatera att hans rumpa är så tajt att han studsar upp från golvet direkt när han ramlar på lilla gumpen.

*En av Tv4as Gladiatorer spelade i motståndarlaget.

Returmatchen är på lördag. Vinner dom där får dom möta HK Eskil. Vinnaren där får spela i div 1 nästa säsong. :)

Ikväll är det dags för dömande igen. Var ett tag sen sist. Ska bli kul!

/M

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0