Måndag vecka 49

Vaknar av att vinden viner utanför fönstret. Rutorna skallrar till med jämna mellanrum. Vi häruppe i Sthlmstrakten är väl dock rätt skonade från stormen Gorm. Tak och hela hus har blåst sönder. Här uppe i Sthlm är det lite nedblåsta grenar som vittnar om en vind starkare än normalt.
 
Känns skönt att någorlunda vara tillbaka på banan igen. Smygstartar med en ganska lugn dag på jobbet, ska vara på Corneamottagningen hela dagen.
 
Efter jobbet har jag bokat in lite egentid. Får man kalla det så trots att man inte har barn? Iaf, jag ska på spa-pedikyr på Fingers&Toes. Man får sitta i sån skön massagestol, och bli ompysslad. Inte mig emot! Vill ju att mina fötter ska få bli lite ompysslade och sommar-skors-fina. :) Thailand närmar ju sig med stormsteg!
 
Veckan i övrigt då.. Ska dejta Ellen i morgon. Vi skulle ha setts förra veckan, men det blev inställt då jag var sjuk. Onsdag är det handboll ute i Solna. Torsdag träning. Fredag är jag ledig, jobbar akuten i helgen. Då ska jag hinna med både synundersökning och vaxning. På fredag kväll är det julfest med jobbet.
 
Ja, det blir nog en bra vecka!

Dödssjukan rullar vidare

Blä. Kännt mig dålig i en vecka nu. Förkylning, magont och nu mensvärk. Jag hoppas jag fyllt min sjukkvot för många månader framöver nu!
 
Helgen har iaf varit lugn. På Spåret i fredags, igår sov vi bort hela dagen typ. Drog igång en omgång Monopol på eftermiddagen. Hundra år sen jag spelade det! Sjukt roligt! Stod som segrare tillslut, dröm att få till hotell på Centrum och Norrmalmstorg. Det blev dödsstöten för Alex sen. :DVi lagade tacos till middag, både i fredags och igår. När man är sjuk för man minsann välja! Efter spelet igår kikade vi på Hunger Games, catching fire. Sjukt bra film! Alex blev dock sur över slutet. Till hans tröst så finns ju båda delarna av uppföljningen ute. En annan fick ju vara sur i ett helt år!
 
Idag är det söndag iaf. Ska jobba på handboll i eftermiddag. Har sökt febrilt efter en ersättare, men inte fått något napp. :/ Så jaa, det är bara å ta en dusch och rycka upp sig helt enkelt! Det är "bara" en match i div 1 Herr, så tempot är ju lite lägre. Så det ska nog gå vägen. Ikväll ska vi fira lite advent härhemma, med lite lussefika. Har tänkt det första ljuset i vår fina adventsljusstake. Så mysigt! December kommer bara swisha förbi! Ska bli så mysigt att åka till Berlin å, längtar!
 
Hoppas ni får en mysig första advent! :)

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0