Grattis

Grattis syster på din 23-årsdag!

Bjuder på en bild från i midsomras, så jag råkat få ögonbryn i en liten halvskum nyans.

Är himla bittert att jag inte är hemma på min systers födelsedag.
Men det får tas igen en annan gång. :)

Roomies

Nu har nästan alla flyttat in i min korridor. Mkt trevliga människor. Alla verkar vettiga, så det här blir nog mkt bra! Allrummet är ju nästan beboligt nu! :D Var nere på stan en sväng igår kväll. Satt på en pub och snackade lite skit å sådär. Kvällen slutatde tidigt för min del, med lite trevliga sms. :)

Har varit funktionär på handboll hela helgen. Tjänat lite extrapengar. Mkt bra! Känns bra att jag kommer tjäna lite extra på dömeriet å funktionärandet. :)

Har börjat kolla lite hur och när jag ska åka hem. Det billigaste alternativet är flyg. Det är ju lite intressant förståss! Flyg kostar 900:- tur och retur. Då flyger man till Bromma. Så tyvärr Västerås, vi kommer nog inte kunna ses så mkt. :( Min vän Madde från Enköping ska åka hem med bil den 12:e. Får se hur det ser ut med skolan å sådär. Om det är lugnt så åker jag nog kanske med henne. Men känns rätt ovärt att va hemma i typ 24 h. Men ah, vi får se.

Idag ska jag städa och fixa i mitt rum. Sen börja förbereda för skolan. Sjukt pirrigt! Skulle behöva åka och handla en sväng också.

/M

Handboll

Ingen rast, ingen ro. Nu börjar livet sakta men säkert börja rulla igång igen. Har haft en vecka på halvfart. Idag ska det funktionäras på ett RM i handboll här i Kalmar. 4 matcher idag, 2 imorrn. Både herrar och damer som spelar. Måste säga att jag hellre sitter på herrmatcher. Snabbare spel, mer mål, och framförallt, man kanske hittar nåt fint att titta på. ;) Första matcherna för säsongen är alltid lite halvdana. Men man kommer in i det fort. Förhoppningsvis blir det inget som avgör matcherna direkt. Lite pirrigt är det ju också att man ska sitta med en person som man aldrig suttit med förr. Mina gamla kollegor i Västerås har man ju hunnit sitta med ett antal matcher, så samarbetet fungerar utan problem. Men det ska nog gå bra. :) Har ni vägarna förbi Sporthallen i Kalmar så är det bara å komma in och heja. :)

Igår kom Madeleine från Enköping. En mkt trevlig tjej. Tror vi kommer komma bra överens. Så nu är jag inte ensam längre. WOHO! :D

Ha en bra dag gott folk. Solen skiner över Kalmar. Jag gillar't!

/M

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0