Interna patienter?

Hade externa patienter idag på skolan. Och även denna gången dök inte min patient upp. :( Men snälla Jonte kom till min undsättning! Snälle Runne ställer upp vettni! Känns som jag mest får ragga patienter hela tiden. :P Lille Jonte har ju då inget synfel, så han vi stå ut med lite BV-mätningar istället. Sjukt tråkigt för hans del, sjukt bra för min del. :)

Haft pass på friskis i afton. Gick faktiskt himla bra. :) Nya passet börjar sitta i skallen. Men fusklappen, den får minsann hänga kvar några gånger till. :P Bara för att sejfa lixom.

När man sen kom hem hade Madde bakat en kladdkaka. Hennes mor är på besök, så då gör man sånt. :) Fick mig en bit (eller snarare två..), och den fick heeelt klart godkänt! Riktigt mumsigt!

Ska hoppa in i duschen nu! I morgon blir det lite plugg på förmiddagen, öva på eftermiddagen med Jessica. Sen blir de nog nån timmes plugg till efter de. :)

TORSDAG

Känner mig pigg idag. Woho! :D Sovit gott i natt, det gillas!


Kör på linser idag. Ska ha pass på friskis ikväll, och då är det ju alltid skönt å se nåt också. :P

Efter lunch ska vi ta emot patienter på skolan. Alltid lika pirrigt innan! :) Men det är väldigt roligt också. De som kommer är ju oftast medvetna om att vi inte kan allt. Är mkt äldre personer som kommer, vilket betyder liiiite andra förutsättningar synmässigt. Så fokus ligger väl kanske inte riktigt på att få upp px i visus 1,5.

Nej, ska reda ut barret nu och sen plugga lite. :)

Urladdning

Ibland är det bara så jävla gött att dra på sig träningsskorna, stega in i en svettig hall och bara köra! Flänga runt till musik i en timme. Man känner sig verkligen så himla duktig efteråt!

Var ner på stan en sväng med Jonas efter lunch. Shoppade nödvändiga saker som strumpor och hårspray. Sen satte vi oss med varsin McFlurry på bryggan i gästhamnen och njöt av dom värmande solstrålarna. Så himla skönt att våren är här! Även om det blåser satan (som vanligt), så är det varma vindar som Kalmar bjuder på. :) Ryktas om tvåsiffriga temperaturen till helgen. Underbart!

Börjar dra ihop sig till tenta. Har praktiska på måndag eller tisdag nästa vecka, och teorin på fredag nästa vecka. Hur det känns? Rätt okej. Pendlar lite de där. Är nog bara lite mer säkerhet och självförtroende som behövs, sen ska det nog gå ganska bra. :) Teorin har jag väl inte börjat sätta mig in i ännu, fokus ligger just nu mest på det praktiska. Har iaf börjat sammanfatta alla hand-outs vi har fått ut. Det mesta är ju på engelska, då våran lärare Baskar är indier, så det är en del att översätta. Och fyfan va dålig svenska de blir! Haha. Nästan lite pinsamt. :P Blir ju typ ordagrant översatt, så det blir ju lite fel om man säger så!

Oj, va långt detta inlägget blev! Ska torka håret, och sen krypa ner i sängen. Hoppas på en god natts sömn! I morgon får jag ju faktiskt sova ut. Eller, ska ge mig lyxen att sova ut! Sådeså!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0