Dinner for two!

Dejtade Sofia igår. De har fått det jättefint i deras nya lgh, så kul att hon bor i Sthlm nu! Vi rattade ihop en sjuuukt god pasta till middag, innehållandes biff, vitlök, lök, purjolök, soja, rött vin, grädde. Blev verkligen jättegott! :)

Mums!

Vi parkerade sedan i soffan med varsin drink och kikade på Så mycket bättre. Carolas låt var bäst! Jag rullade sedan hemåt strax innan midnatt. Tack för en bra kväll! <3

Idag ska jag jobba på handboll. Sen kommer A hem idag å, han har varit på stökresa till Riga. Ikväll blir det tacomys och första advents-fika! :)

Styrelseutbildning

Sitter ju med i styrelsen i bostadsrättsföreningen här i huset. Tycker det är viktigt att engagera sig, det handlar ju ändå om ens boende lixom. I kväll har jag varit på utbildning om vad styrelsearbetet innebär, vilket ansvar man har och vilka lagar och regler som styr. Väldigt intressant och nyttigt!

Utbildning hos Fastighetsägarna

Vi höll på i cirka 3 timmar. Väldigt intensivt, är väldigt mkt man behöver ha koll på. Har fått lite mer övergripande koll nu i alla fall, så det känns bra!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0