Tre jobbveckor kvar till semester

Det jär med att få betald semester är inte fy skam! Tre arbetsveckor kvar, sedan väntar tre veckors semester. Det fina vädret verkar ju sakta men säkert krypa fram å, love it!

Denna veckan är fullspäckad som vanligt! Är ledig tors, då väntar storstädning! Då ska jag äntligen fota lite "efter"-bilder på köket och hallen. :) För nu är vi till 99% klara!

Ha en trevlig måndag gott folk!

Millas babyshower

Igår överraskade vi Milla med en babyshower. Vi möttes upp hemma hos en vän till Milla, dit hon var bjuden på Afternoon tea. Hon blev riktigt förvånad när vi hoppar fram och ropar "Surprise!". :D Hon anade verkligen ingenting!

Det bjöd på massor med fika, lite lekar och mkt prat. Milla fick en jättefin blöjtårta, och snnat smått och gott! :)

Blöjtårtan

Fiiiika!

Himla mysig grej det här! :) Inte träffat Milla på jättelänge heller. :) Tänk att hon snart är tvåbarnsmamma! <3

Suger musten ur mig

Hatar att jag är helt slut efter en jobbvecka. Jobbet suger verkligen musten ur mig atm. Jag orkar inte hitta på något på helgerna, drar hellre täcket över huvudet och sover bort dagen. Så jävla pisstrist. Jag hoppas att energin infinner sig igen. Tre veckor kvar till semester!

Home alone

Tillbringar min afton i ensamhet framför TVn. Kikar fotbolls-VM, målat naglarna och ätit choklad. Mår illa nu som fan. Jag vet ju att min mage hatar onyttigheter, men men.. Nu ska jag se på när Brasilien åker ur VM. Hejja Chile!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0