Sista januari

Januari börjar lida mot sitt slut. Årets första månad har gått jättefort! Snön faller utanför mina fönster. Våren känns väldigt långt bort nu asså.. Alla vårkläder man köpt hänger i garderoben som ett hån. Jag längtar till jag kan gå i mina vita tygskor igen..

Har idag på förmiddagen städat mitt rum. Bäddat rent, och bytt handdukar har jag också gjort. :) Håller på i tvättstugan för fullt. Söndagar är vigda åt sånna roliga (?) saker. :P EM-finalen i handboll spelas vid 17.30 idag så ska väl kolla på den senare. Skulle även funktionärat ikväll, men matchen blev inställd. Lite synd, då jag verkligen behövde dom pengarna. Men ah, de löser sig ändå. :P

Ska laga lite mat nu. Magen kurrar. :)Robinson Karibien

Har ikväll tittat på finalen i Robinson Karibien. Var väl inte rätt person som vann, overall. Hejjade på Mats. Han var helt klart den mest värdiga vinnaren. Men när valet stod mellan Jimmy och Hans så vann Hans min röst. Även om han verkar vara en dryg besserwisser, så var han helt klart mer värd att vinna än skithögen Jimmy.


Vinnare, Robinson Karibien


Dömde handboll tidigare idag. Är väl overall nöjd med min insats. Första matchen var väldigt svårdömd. Andra gick mkt bättre. :)

Ska krypa ner i sängen nu och kolla på filmen på fyran, Number 23. Känns rätt konstigt att se Jim Carrey i en seriös roll.Hur fan visste du det?

Har suttit uppe halva natten och kört spelet Hur fan visste du det? med Cicci. Daniel var även han med ett tag, men svek ganska tidigt. Måste säga att jag kunde en hel del frågor. Har iaf lärt mig himla mkt. :P Cicci blev mest förskräckt att jag kunde så lite om knark (?) och sex. Hehe.


Himla roligt spel. :)
malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0