Sista dagen på 2010Sitter här i soffan, nybadad och insmord med nivea. Det är nyårsafton. Om typ två timmar går bilen mot Linköping. :) Nyår ska firas i Babbas lägenhet med vännerna från Väss. Förkylningen är väl sådär.. Men vad gör de när det vankas god mat, gott att dricka, underbara vänner, och en grym kväll?

Ses på andra sidan tolvslaget!Ilska

Jag är så jävla förbannad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. /&%%%&¤&! Typ. Jag vill bara få mina jävla pengar, så jag slipper allt som har med dig att göra. Fattar du?!

Jävla piss-helvetes-jävla-skit-balle!

I morgon (eller snarare idag..) är det årets sista dag. Sen börjar ett nytt år. 2011. Det ska bli ett bra år. Det kommer bli ett bra år på många sätt och vis. Mkt stort händer, en del förändringar. Ah, det kommer bli bra. :)

Nu ska jag sova.


Segt..

Mår väl sådär. Huvudet bultar en del. Jävla piss att vara sjuk asså! Borde stanna hemma och kurera mig, mest för att bli frisk lixom. Men det vill jag ju inte. Jag vill jobba! Jag behöver jobba. Jag är ju inte så sjuk egentligen. Det sätter sig ju mest på energin och humöret. Började tillochmed grina på jobbet idag.. Pissdag helt enkelt! Fick iofs lite beröm. Eller ah, ganska mkt beröm faktiskt. :) Så får väl fokusera på det istället.

Jaja, de där flummade ju ut en hel del. :P Så kan de va ibland! Jobbar iaf sista dagen för denna veckan i morgon. Sen väntar långledigt! Nästa vecka jobbar jag måndag, onsdag och lördag. Dags att ta tag i pluggandet då kanske? :S Och framförallt, ta tag i träningen! Satsar på att vara frisk tills på måndag.

Har inte tänkt på dig på flera dagar nu..

På fredag far jag till Linköping för att fira in det nya året. Ska bli riktigt roligt! :)malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0