Siiiiick!

Jag mådde så jävla illa imorse när jag vaknade. Var helt kallsvettig och helt snurrig. Övervägde att stanna hemma från skolan, men piggnade till så åkte iväg iaf. Illamåendet släppte senare under dagen. Jag hatar verkligen alla himla biverkningar av allting. Usch! Jag vill ju bara bli av med min äckliga hosta nångång!

Annars har dagen varit bra, om man ser till skolarbetet. Räkneövningar imorse, som jag hängde med på bra. Sen hade vi labb. Gick bra på den å. :) Ibland känns de bra asså. Börjar ju dra ihop sig till tenta. Pirrigt!

Ikväll har jag och Cicci kollat på Idol. Erik var riktigt duktig. Rahbi var också bra, Carl likaså. Men Erik var nog bäst iaf. :)

Ska nog ta mig en shot coccillana och gå och sova snart. Har räknestuga 8-12 imorrn. Rätt skönt å sluta så tidigt, rätt oskönt att börja så tidigt.

Lev väl!

Djupa dalar..

Fick ju hostmedicin, som gör att jag blir jättetrött. Känns sådär asså. Energi är ju det jag har brist på för tillfället. Blir ju inte bättre av att man har en i ens närhet som drar massa energi ifrån mig. Blir så himla irriterad ibland att jag bara vill skrika. Men jag låter bli. Det blir nog bara värre då.

Hade pass idag på friskis. Gick inte alls bra. Jag var trött, hostade och var allmänt seg. Sen var det ganska lite folk på passet å. Annars kan ju en grupp svettande människor höja peppen som fan. Men idag ville det inte riktigt.. Men jag kör på ändå. Blir vila från andra pass denna vecka. Nästa vecka ska jag på gymintroduktion. Det ska bli roligt.

Nu vankas Idol. Har ingen koll alls på vilka som ska delta ikväll. Kul att Jon gick vidare igår iaf. :)

Ole, dole, doff, Coccilana-koff!

Igår låg jag och hostade i 2 timmar innan jag somnade. Var helt sjukt. Hostade nästan lungorna ur mig. Så ringde till Kvarnholmens VC idag. Fick tid hos en doktor, som skrev ut en hostmedicin åt mig. Tilläggas bör att jag inte kan ta den receptfria hostmedicinen mot rethosta då det kan vara den jag fick allergisk reaktion mot tidigare. Så fick dundermedicinen Coccilana-etyfin utskriven. Spännande med varningstrianglar och grejjer. Stod även att man ska undvika alkohol. Kanske lika bra med en lugn helg. Tentan börjar ju närma sig.

Pratade med doktorn om pencillin-allergin också. Han skickade en remiss till allergienheten på sjukhuset. Så får väl en kallellse dit nångång.

Blev en sväng på stan idag å. Hade spanat in ett par underbara skinnskor från Bianco. Såg idag att dom hade 20% öppningsrabatt. Var ju bara tvungen att slå till då. :P Så 800:- för ett par skor i äkta skinn är la ändå rätt okej. :)


Bianco 800:- (ord. 1000:-)


Igår var de seriepremiär för herrarna i handboll. Var en ganska underhållande match. Dock skadade sig nya stjärnspelar'n Hampus sitt knä. Förmodligen ett korsband åt helvete. Lider verkligen med han! Kul att skada sig i första matchen för säsongen. Lite otränad kanske? Färmodligen bara ren jävla otur! Hoppas han är tillbaka snart. Man vill ju ha nåt att vila ögonen på under matcherna.. ;)

Funderar på att gå och sola ikväll. Känner mig riktigt blek och trött för tillfället. Några minuter under solariets ljus kanske gör susen.malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0