MOS, BVC & Västeråsbesök

Ännu en dag med full fart. Startade dagen med att möta upp Clara vid Mall of Scandinavia. Kikade i lite affärer, och lunchade med Becc och Alex å. Har blivit mkt häng i köpcentrum för vår del på sistone, dock inte så mkt shopping gjord. :P Kikade i Newbiebutiken, på jakt efter en ny mössa till plutten. Hittade dock ingen som var tillräckligt liten!
 
Påväg på äventyr
 
Efter lunch hade vi tid på BVC för vikt och längd. Plutten väger numer 3390 gram och är 50,3 cm lång, stor kille! Plus 700gram på bara två veckor, bra jobbat! Jämfört med den faktiska kurvan ligger han två snäpp under, men om man gör en fiktiv kurva beräknat på att han faktiskt är född 4 veckor för tidigt så är han mitt på kurvan. Känns skönt! Så nu kan vi släppa matandet mer fritt. Vi behöver inte väcka honom på natten, utan han får vakna när han känner att han är hungrig helt enkelt.
 
Sedan begav vi oss till Västerås för att fira syrran. Första gången lille F fick träffa mormor och morfar å. Blev lite mys med dom båda. <3
 
Världens bästa mamma&pappa. <3
 
Han fick finfina presenter i form utav en jättegosig kanin från Teddykompaniet, och en overall från PoP (också med kaniner på!). Tack fina mamma&pappa!
 
Han får nog heta Stampe.
 
 Overall från Polarn o Pyret.
 
Kom hem för en liten stund sen. Skrutten har fått mat, så snart är de dags att bädda ner oss. Hoppas på en god natts sömn, det behövs! I morgon är Alex ledig, så blir lite hemmagos bara. På eftermiddagen kommer Alex en vän förbi med sin dotter. Kul med besök! :)

Långpromenad & lampköp

Startade vår dag med en långprom. Gick först till Jula, köpte lamppropp till hänglampan vi hade i burspråket på Gullmars, och sen vidare till Mio för lite mer lampköp. Vår vardagsrum behöver lite stämningsbelysning, så det var mitt mission. Blev två varianter, en i samma serie som taklampan vi köpte och en som liknar dehär randiga vaserna från Kähler (bild).
 
Hänglampan fick ta plats i köksfönstret.
 
Mandy bordslampa 249:- Mio.
 
Crown bordslampa 299:- Mio.
 
Hänglampan fick en ny propp, och hängdes i köksfönstret. Sladden är dock alldeles för lång, så fick vira den några varv runt gardinstången. Och de nya bordslamporna fick ta plats på fönsterbrädan. Blev riktigt bra! Enda som saknas nu är ny spotlampa över soffbordet. Den som sitter nu är i krom, vill ha en i guld. Eller iaf med gulddetaljer. Dock kostar de skjortan de jag hittat i guld, så jakten går vidare!
 
Faster Andrea var här på lunchen för lite bebisgos. :) Mysigt med lite sällskap! Sen när Alex slutade gick vi och mötte upp honom. Blev en vända på Willys också. Vi är numer medlemmar på typ alla mataffärer som finns! Ica, Coop, Hemköp och Willys. Och här i området finns verkligen alla i närheten också. :P
 
Nu ska jag se Idol i efterhand, vid 22 ska lilleman ha käk, och sen blir det soooova. Alex har lovat att ta både natten och morgonen, så jag får sova ordentligt. Har kännt mig trött både igår och idag, så hoppas att jag får ro att sova hela natten. Har en tendens att vakna när Alex går upp för å mata.

MOS & Mammaträning

Idag har jag och Frankieboy hängt i Mall of Scandinavia. Mötte upp Anne vid kl 12 för lite lunch, blev Vappis såklart! Hon är också mammaledig med sin 11veckors. Så mysigt att ha nån att hänga med, som är i lite samma sits som en själv. Skönt att kunna bolla lite tankar å sådär. Efter lunchen rullade hon hemåt, och jag gick runt å kikade lite. Hängde kvar tills Alex slutade jobbet, så tog vi sällskap hem sen.
 
Var på jakt efter en ny hushållspappersrulle-hållare. Vill ha en med marmorplatta och guldpinne. Hittade ingen, eller den jag spanade på kostade 440:-. Kändes lite dyrt faktiskt. Så ja, jakten går vidare!
 
Fin, men lite dyr (440:- på ROOM).
 
Köpte en liten present till mig själv dock. Från Thomas Sabo. Tänkte visa i ett eget inlägg sen. Nån som kan gissa vad jag köpt?
 
Innehållet får ni se sen!
 
Har idag kört första "passet" i MammaMage-appen. Mkt knip, spänn, dra-in. Lugna, relativt enkla övningar. Men nyttiga! Gjorde även lite höftlyft och 10 armhävningar (basvarianten). Kommer säkert ha värsta träningsvärken i morgon. :P
 
Läs mer HÄR!
 

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0