Näst bäst i världen & mini-kalas

Vem hade kunnat tro att Sverige efter detta handbolls-VM skulle visa sig vara näst bäst i världen? Fan, tack för ett grymt jävla mästerskap! Min kärlek till handbollen har väckts till liv igen. Såå tråkigt att det inte gick hela vägen såklart, men de ska vara fan så nöjda ändå!

Söndag idag då. Hade ett litet mini-kalas för Elton idag. Han fyller hela 2år på onsdag. Vi har sedan länge bestämt att fira honom senare i vår, men vi kände att vi inte bara kan låta hans födelsedag passera obemärkt. Så idag fick han lite presenter från oss, och sen åt vi lite tårta på eftermiddagen. Elton var nöjd, fick Play-doh och ett Duplo-hus.

(null)
Tänk att du snart är hela 2år!

(null)
Frank ville gärna hjälpa till.

Tuff grej för Frank, att Elton fick presenter å inte han. Jag VÄGRAR bli en sån förälder som köper present till barnet som INTE fyller. Blev en hel del avundsjuka och sura miner, men det är något han får tugga i sig och lära sig. Med tiden går det kanske bättre?

Krashat i soffan nu. Fullspäckad vecka väntar. Ny månad också, ÄNTLIGEN är januari slut. Världens längsta månad! Jobb väntar i Sumpan, Solna och Sollentuna. På tors ska vi till BVC med Elton för en extra koll. Ska försöka få till lite träning å. Blir nog en bra vecka.

Trevlig söndag!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0