Fredag

Min lilla gladfis!
 
Jag och Frank startade dagen med ett Skivstång mamma-pass på Friskis. Sååå kul verkligen! Älskar Skivstångsträning, å idag vickade en av mammaledarna med ett sånt pass. Känns redan i kroppen asså!
 
Vi åkte sen till Solna Centrum. Har funderat såå länge på hur jag ska göra, och nu slog jag minsann till. Har köpt mig en rosa Iphone 7. :D Materiell lycka! Hade tidigare en 6a, som blivit lite sliten. Och då jag fotar rätt mkt med mobilen så ville jag även byta upp mig kameramässigt. Så ja, några tusenlappar fattigare blev jag minsann. Ska försöka sälja min gamla telefon, hoppas på att få lite slantar för den iaf!
 
Happy times!
 
Gick in på Ica Maxi påvägen hem sen, pratade med Cicci i telefon samtidigt. Så mysigt med telefondejt ju! Mkt har hänt sen vi sågs i somras, så blev en lång dejt! Skönt å bara kolla läget sådär ibland, hoppas vi kommer kunna ses något i sommar å!
 
Nu har vi precis ätit hemmagjord pizza till middag. Tittar med ett halv öga på dansen på TV. Blir nog godnatt hyffsat tidigt ikväll, ska jobba i helgen.
 
Trevlig fredag!

Två små bissingar

Frank har fått sina första tänder! Så häftigt! De började ploppa upp för nån vecka sen, har varit omöjligt att fota men nuså. De har vuxit upp rätt mkt, och det märks. Det verkligen rinner ur hans mun, och han är där med tungan å pillar helatiden. Det kliar väl. Lilla hjärtat!
 
Två små bissingar påväg upp.
 
Idag har vi varit på babysim å, som alltid på torsdagar. F var väldigt peppad innan, men han tröttnade rätt fort. Idag tränade vi mer på att flyta på rygg, det gillar han INTE. Han gillar ju inte att vara på rygg öht, så det blir lite av en utmaning. Så glad att han gillar babysimmet. I påsk ska vi nog gå och bada nån dag, så Alex kan följa med å. Det ser vi fram emot!
 
Idag är jag riktigt trött. Har sovit dåligt på sistone. Tänkt skriva ett eget inlägg om de, får se om de blir av. Ni som läst min blogg länge vet att jag i perioder har problem med dålig sömn och mardrömmar. Är inne i en sån period nu. Hoppas de släpper snart!
 
Trött kille i pappas famn.
 
Frank får lite mat just nu, sen ska vi bädda ner oss. Lilla skatten, ibland är du så liten så liten igen!
 
I morgon är de fredag, så skönt! Jobbar iofs i helgen, men är något speciellt med fredagar. På förmiddagen ska vi på Skivstång mamma, ska bli kul! Sen får vi se vad vi hittar på resten av dagen. Ska ju vara lite sisådär väder. :(

Beauty and the Beast

Filmen igår var såååå bra! Så häftigt att Disney gör spelfilm av gamla klassiker. Storyn var ju i princip samma som den tecknade. Den var verkligen helt underbar!
 
Emma Watson var perfekt som Belle. <3
 
Innan filmen åt vi varsin burgare på Klang Market. Den smakade helt okej! Köttet var lite väl stekt, lite skosulevarning. Men det smakade gott iaf!
 
Burgare på Klang Market.
 
 Hungrig karl!
 
Tänk att vi hängt ihop i 4år nu! Så mkt har hänt under dessa år, helt galet! Vi pratade om vad vi gjort för att fira våra årsdagar. Första året slog vi på stort med en weekend på Grand Hotel i Saltsjöbaden. Så mysigt verkligen! Andra året var vi i Västerås för att fira min pappas 60-årsdag, så vi firade vår dag med en lång hotellfrukost. Inte så pjåkigt de heller. Förra året var jag gravid, och mådde dåligt mest helatiden, så vill minnas att vi åt grekiskt på lokal och sen gick hem typ. Att få fira 4år med middag och bio, och med barnvakt till Frank, kändes alldeles perfekt!
 
Me and my man! <3

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0