Vintertid

Klockan är tillbakavriden en timme. En timme av livet som man får göra om. Bara sådär. Vem har bestämt att vi ens ska ha sommar- och vintertid? Konstigt påfund!

Idag är det sista oktober. Helgen bjöd på Halloweenfest här på Tullen, och sedan utgång på Palace. Jag hade dressat upp som flickan i The Ring. Folk hade svårt för att se att det var jag, vilket var bra då jag inte såg klok ut. Men det är väl det Halloween handlar om! Bilder orkar jag inte lägga upp..

Har börjat öva inför praktiska tentan. Det går väl ganska bra. :) Skickade även in mitt case igår. Alla i klassen har fått varsitt fall (jag fick konvergens insufficiens), som vi ska hitta på en patient kring. Blev väl ganska nöjd med mitt. :) Det ska även redovisas på 10 minuter inför klassen plus lärarna. Fyfan. Men ah, bra träning inför examensarbetet.

Usch, är skittrött och haft en molande huvudvärk hela dagen. :/ Jag har visst fått lite BV-problem på äldre dar. Min lärare ska undersöka mig ordentligt och sätta mig på lite synträning. Hoppas att huvudvärken förvinner då.

Sjukt deppigt blogginlägg. :/ Men ah, som vanligt är det mkt som snurrar i fröken Slagbrands huvud. Men tack vare centrifugalkraften så sållas en hel del bort.. Ibland önskar man att man var ett spädbarn, som nöjer sig med att se så långt armarna räcker..

Stooooora pupiller

På övningen idag i skolan blev vi droppade med pupillvidgande droppar. Sjukt ballt! Pupillen blev verkligen gigantisk. Anledningen till att man droppar är ju att kunna se in i ögat mkt lättare. Och jävlar vilken skillnad det var! Sjukt bittert att vi dock inte för praktisera detta i verkligheten sen. Återigen, bittert att bo i Sverige som optiker..

Det var faktiskt lite läskigt också med så stor pupill. Man tappade en del av ackommodationen (linsens förmåga att ändra fokus), så det var lite suddigt på nära håll. Men effekten satt bara i några timmar, nu syns det ingenting längre.

Var på Kalmar Beautycenter idag igen. Unnade mig en helkroppsmassage. Fyfan vad det är skööööönt! Shit, jag måste skaffa mig en karl så jag kan få massage regelbundet. ;) Höhö.

Blev inge träning i afton för min del. Var rätt trött i huvudet efter massagen. Så har bara chillat hemma ikv. Åt risgrynsgröt med kanel och socker till middag. Såååå gott! Längtar lite till jul nu faktiskt! Eller, längtar till december överhuvudtaget. :) Händer så mkt mysigt då. Har även tänkt göra en sån där Dag-för-dag-grej i december. Ett nytt ämne varje dag som jag ska skriva om. :) Är inte riktigt den listan hon kört som jag ska göra, har ändrat lite själv. Så om det är någon av mina bloggande vänner som vill hänga på, säg till, så kan jag skicka över listan jag ska gå efter. :)

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0