Firad igen!

Ikväll har Natta varit här å käkat middag. Blev lövbiffskebaben från Linas matkasse. Smakade helt okej! :)

Kvällen till ära blev jag firad av Natta å! Hon var sjuk då när jag hade min fest nämligen. Fick ett jättefint fat från Mateus, å en flaska bubbel. Rosa bådatvå såklart!

(null)
Så fint fat!

Blev sen lite soffhäng. Frank härjade runt som vanligt! Inte alls blyg för Natta. :) Hon åkte hem för en stund sen. F ligger å sover, och jag slötittar på Mästerkocken från idag. I morgon är det torsdag, å dags för mammajympa igen. Jag hoppas att Fs snorighet inte blir sämre, vill inte gärna ställa in.

Nu, god natt!

Öppna förskolan

(null)

Onsdagar betyder numer Öppna förskolan med lille Frank. Vi var morgonpigga idag, så var där strax efter de öppnade vid 9. Var ganska lugnt där idag, totalt 12 barn. Frank har är inne i en period där han totalt bryter ihop om något annat barn leker med/bredvid honom. Han vill då gömma sig i famnen och blir ledsen. Det går sen över rätt fort, men jobbigt för honom att han reagerar så! Vi funderade då på om vi ska ta en paus från ÖF, och hitta på något annat. Men idag gick det mkt bättre. Som sagt, lite färre barn idag än vad det brukar. Jätteskönt!

Vi begav oss hemåt strax innan 11. Stannade till på Blomsterlandet påvägen hem. Köpte lite nya växter.

När vi kom hem åt vi lunch. Nu sover F, å jag ska kika Greys. Såå spännande! Sista avsnittet jag såg blev sjukhuset hackat. En mardröm som kan bli verklighet.

Ikväll kommer Natta hit på middag. Ska bli mysigt!

Egentid

(null)
Kallas egentid va?

Sitter i soffan framför TVn. Naglarna är målade, en får passa på när jobb är 5 dagar bort. Skummat igenom senaste numret av Amelia (fick en prenumeration i födelsedagspresent!), druckit varm choklad å kikar nu på kvällens avsnitt av Farmen. Frank sover, Alex har också gått och lagt sig. Jag njuter av ensamheten.

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0