Mammajympa & handling

Torsdag, betyder mammajympa. Så roligt att få leda det igen! Lite speciellt med bebisar i salen. Vad som helst kan hända! 

Frank fick stöka runt lite i snön när vi kom hem. Han tyckte det var himla spännande! Lite svårt å gå, otympligt i overall och stora kängor.

(null)
Vinterklädd liten kille! Overallen är från HM, skor Kavat Yxhult.

(null)
Svettig å nöjd efter passet!

Medans Frank sov passade jag på å fixa lite. Dusch, ansiktsmask, färgade bryn osv. Shoppade  vinterskor till F, till nästa vinter. PoP hade såå bra pris på Kavat Yxhult, så kunde inte låtabli! Han har 22 på sina i år, så köpte i 25. Håller tunmarna för att de ska passa!

(null)
Kavat Yxhult, 360:- efter diverse extrarabatt.

När F vaknade tog vi en promenad till Willys. Handlat mat till lördagens galej. Vi blir ca 20 pers, så blev en del å handla. Hoppas de räcker! Ska köpa alla färskvaror å så i morgon.

Sitter i soffan å kikar Mästerkocken nu. Gillar verkligen det programmet. Kul att audition är över nu, å de börjar på riktigt.

I morgon är det fredag. Mamma&pappa kommer på besök. Mamma kommer redan på fm, å pappa kommer när han är klar i Hovrätten. Mysigt att få bjuda dom på middag!

Nu ska jag bädda ner mig och kika nån film på TVn. Frank sover som en liten gris, hoppas de fortsätter så!

4 arbetsdagar

Har jobbat fyra dagar i rad. Så skönt att få vara hemma igen. Jobbade på akuten i helgen. Var rätt mkt å göra. En del kluriga fall, några akut-akuta. Så tiden gick fort. Var väldigt roligt att jobba i helgen. Jobbade med grymma kollegor, sånt är så himla värt!

Idag är det onsdag, dvs min tur att vara hemma med F. Det har snöat hela fm, så vi har hållit oss inomhus. Har faktiskt kunnat röja och städa lite. Helt galet! Frank roade sig med att "hjälpa till" med tvätten, leka, kika i böcker, pilla på hans surfplatta (han har fått en alldeles egen!). Så jag har rensat i badrumsskåpen, gjort rent köksfläkten (asså fysatan va äckligt de va!) och rensat i hans garderob. Han har börjat växa ur 86. Helt galet, var ju inte längesen han drunknade i 86!

(null)
Ordning och reda!

(null)
Mysa i soffan med plattan.

(null)
Bänken i köket där all skit hamnar är rensad!

F har ätit lunch och ligger nu och vilar. Jag äter jag å, och kikar Farmen. Tror vi ska försöka komma ut en sväng efter han sovit. Behöver gå en sväng till systemet (känns sådär att göra det tillsammans med F). Ikväll ska jag hem till Ellen på middag, ska bli mysigt! :)

En helg på akuten

Har jobbat i helgen, på ögonakuten. Har varit rätt mkt å göra, många patienter å en hel del kluriga fall. Kul när man känner att man bidrar lixom! :)

Har inte gjort så mkt mer i helgen. Lagade lite god mat igår kväll, å kikade På Spåret i efterhand. Idag var jag å tränade efter jobbet, ett Core-pass på F&S. Asså såå jobbigt verkligen! Är fortfarande inte helt stärkt efter grav, så ett sånt pass är ju perfekt.

Kom sen hem till pizzadoft! Min underbar karl hade slängt ihop en salami/mozarella-pizza. Såå gott! Åt till handbollen på TVn. Gött med vinst mot Serbien.

Har precis nattat F. Hoppas han sover bra inatt, varit lite sisådär med de senaste veckan. I morgon är det ny vecka. Massa roligt inplanerat, bland annat dejt med Ellen. På fre kommer päronen hit och på lör ska jag ha lite galej härhemma. Dags att fira av 30-årsdagen! Ska bli kuuul!

Nu ska vi nog bädda ner oss och kika nån film eller så. Ha en bra kväll!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0