STINKER!

Onsdag

Handlade på Kicks igår. Och fick med ett sånt där litet parfymprov. Armani Diamonds var parfymen jag fick. Tänkte imorse att jag skulle prova den. Uj vilket misstag. Jag stinker verkligen parfym just nu! Visst den luktar gott, men passar absolut inte mig. Luktar som en gammal tant. Usch. Gjorde ett tappert försök att torka bort lite av parfymen på halsen, men tvivlar på att det hjälpte så värst mkt. Så jag känner just nu en lätt huvudvärk. Hugha.

Annars då. Det är onsdag. Soft. Veckorna går fort. Middag ikväll hos mormor. Ska få träffa Ginney, mosters nya hund. :D Ska bli roligt! Ska även gå en snabbis på stan efter jobbet. Vill ha tag på ett par sjyssta svarta tajta jeans.

Nej, ska fråga min jobbarkompis Clara om hon vill följa med till slussen och köpa frukt. :D

/M

När bloggar man?

Jag har insett en sak. I de flesta fall bloggar man när man är depp. Man skriver om killar som är cp, och allmänt om saker som är skit. Men när man minsann mår bra, då har man inte ett skit att skriva. Så är det i alla fall med mig.

Jag mår bra just nu. Bra. Jag tror bristen på ord att skriva ner just nu beror på att det inte finns så mkt mer att säga. Bra. Det räcker lixom.

Jag vet egentligen inte vart jag vill komma med detta inlägg. Förmodligen ingenstans.

Jobb imorrn, sen middag hos mormor.

/M

O-pepp

Tisdag

Nån form av bloggtorka har infunnit sig. Inte för att det inte händer nåt just nu, mer för att jag inte orkat/hunnit.

Jocke har slutat på jobbet, och Clara har börjat på riktigt. Känns bra. Saknar Jocke såklart. Har även flyttat till Jockes plats här på checken. Himla trevligt att sitta mitt emot Karl. :) Känns dock lite skumt att ha folk bakom ryggen hela tiden.

Har nu köpt mitt 4:e par träningsskor denna säsong. Gick till Intersport igår efter jobbet och kollade lite. Fick hjälp av en snubbe som föreslog dom här. Ett par Rykä 1083. Slog till direkt. Litar på att han kan sin sak, sen var skorna med i Friskispressens skotest och fick bra betyg. Körde första passet med dom igår. Dock ett Skivstångspass, så blev ju inte direkt nå hopp eller nånting som krävs bra skor. Ska på Station/Medel ikväll. Så hoppas skorna verkligen är bra.

Nej, nån form av reklammätning väntar nu.

/M

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0