Gravidmassage och klädorganisering

Helt mörbultad efter dagens gravidmassage. Var minsann inget gulligull där inte, jävlar va hon tog i! Mina stackars axlar har ju flyttat närmare öronen på sista tiden, så hon hade lite å jobba med. Välbehövligt!! Och bara en sån sak att jag kunde ligga på magen, såååå skönt! Stället hade nämligen en speciell kudde som var urgröpt på mitten för magen. Underbart.

Har redan köpt så jag kan gå en gång till (fick 20% rabatt via Ica-kortet), så ska boka in de om några veckor.

Känner mig helt förstörd i kroppen nu dock, mår illa och har huvudvärk. Antar att det är pga massagen. Dock har en trötthet slagit mig som ett baseballträ. Fysatan. Känner mig som världens tråkigaste sambo, som bara vill sova. Har hamnat i en ond spiral verkligen, orkar inte göra nånting. Och då fyller man ju inte på med någon energi heller direkt.

Buu!

Fick iaf tummen ur och gick igenom Klibbens kläder. Allt är så hiiimla litet å gulligt! <3 Fotade allt vi köpt, och organiserade i album på telefonen. Så nu har vi stenkoll på vad vi har och i vilka storlekar. Bra grej!

Behöver fylla på med lite bodysar

Återigen, tycker det är såå svårt hur mkt man ska skaffa i varje storlek. Han kommer ju växa ur det minsta jättefort! Men samtidigt vill man ju slippa tvätta typ varje dag!

Ska ta rätt på lite av mina egna kläder nu (inte lika gulliga saker!), och sen kika nåt på TVn. Trevlig kväll!

Sista helgen på akuten

Nu har jag jobbat min sjsta helg på akuten. Konstig känsla. Kommer ju jobba på ett bra tag till, men skönt att slippa jobba helger. Har bara två lördagar kvar på Sture å (11&18/6). Sen blir det heller inget mer jobb där.

Galet.

Vi har trillat över i vecka 27 (26+3). Känns helt galet! Tiden springer på, känns som man inte riktigt hänger med. I morgon ska vi på föräldrakurs på Danderyd, ska bli jättespännande! Vet inte alls vad jag har och vänta mig riktigt. Jag vill ju veta allt, så när Bm undrar om jag har några frågor så vet jag ju lixom inte vad jag ska fråga ens!

Men först ska vi ha måndag. Är ledig. Har en tid för massage vid lunch. Gravidmassage. Kan bli spännande!

Bebiskläder och soffa

Mysig overall, 200:- (Rea) på Lindex

Onepiece (149:-), leggings (99:-), dubbelpack pyjamas (179:-), allt ifrån KappAhl

KappAhl har en kampanj att handlar man för 400:- så får man 100:- rabatt. Så blev 4 plagg till Klibben där. Lite blandat storlek 50 & 56. Svårt dedär vad man ska välja faktiskt! 50 är väl rätt standard för en nyfödd, men de kan ju likagärna komma ut en dunderklump eller en minis.

Gick även förbi Lindex. Där hittade jag en gosig overall på rean, som kommer bli perfekt vid barnvagnspromenader i höst/vinter.

Soffa av modellen Chicago

Då var bya soffan beställd å! Lev-tid 6-8 veckor. Jag hoppas verkligen att de kan tajma in vår inflytt i nya. En tidigare leverans går ju absolut inte, då bor vi ju inte ens där och jag tror inte current owners skulle bli så glada då! Får stämma av med Mio när det närmar sig!

Soffan vi beställt heter Chicago. Den är jääättestor! I ena änden är det en divan, och i andra ett sk Cosyhörn. Tror de kommer bli superbra! Vi valde en svart soffa tillslut (se färgen nedan). Tror de blir snyggst och mest praktiskt!

Denna färgen blev det

Ikväll blir det lugnt bara, jobbar i morgon. Ska laga egen pizza och bara mysa framför TVn. Är toktrött, så kommer nog somna tidigt ikväll!malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0