Nyårslista 2015

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut?

Jag satt funktionär på en handbollsmatch i landslagssammanhang på seniornivå. Var damernas VM-playoff i juni i år. Sååå nervöst innan, men gjorde enligt mig själv en klanderfri insats. Hoppas att det leder till mer uppdrag i framtiden.

 

Är det något du saknade år 2015 som du vill ha år 2016?

En piggare kropp. Har varit sjuk rätt mkt i år. Vill att 2016 blir er friskare år helt enkelt.

 

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas?

28 mars, pappas överraskningsfest. Blev verkligen superlyckat! 1 april, första dagen på St Eriks. 4 november, älsklingens 30-årsdag.

 

Vad var din största karriärsmässiga framgång?

Att jag landade ett nytt jobb. Sa upp mig från StureOptikern, och började på St Eriks ögonsjukhus den 1 april. Vissa dagar saknar jag det självständiga arbetet som butiksoptiker, men känner i magan att det var rätt beslut att hoppa på dethär tåget. De erfarenheter jag fått är ovärdeliga verkligen!

 

Vad spenderade du mest pengar på?

Lägenheten. Har varit rätt sparsam detta året, men har nog handlat en del till lägenheten. Och betalat diverse hantverkare för att fixa saker. Så får nog bli det.

 

Och din största framgång privat?

Att jag och Alexander tagit oss igenom ett ganska omtumlande år för oss. När motgångar kommer är det viktigt att man håller ihop, annars är det lätt att man glider isär. Känner att vi står starkare tillsammans än nånsin. <3

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Bådeoch. Har varit väldigt lycklig i perioder. Men samtidigt har dalarna varit extra djupa i år. Men det är ju de bra sakerna man håller kvar i hjärtat. Det ledsna lämnar jag i 2015.

 

Vad önskar du att du gjort mer?

Tränade. Gud va jag mår bra när jag får träna! Sen önskade jag att jag träffade vännerna mer, och familjen. Alltid detta livspussel att få ihop dagarna.

 

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2015?

 

Lasse släppte nytt, och åker ut på turné nästa år!
 
Såg musikalen Jersey Boys med syster, och är verkligen kär! Den var så jääävla bra, hela musikalen. Hela ensamblen, SE DEN!
 
Vilka filmer såg du 2015?
Beck - Rum 302
Jönssonligan - Den perfekta stöten
Kingsman
Fifty shades of Grey
Medicinen
I nöd eller lust
Fast & Furious 7
Jurassic World
Johan Falk - Ur askan i elden
Magic Mike XXL
MazeRunner - Scorch Trials
En underbar jävla jul
 
Helt klart ett bra bio-år!
 

Vad gjorde du på din födelsedag 2015?

På själva dagen flög vi till Berlin för en weekend. Firade med familjen i Västerås på helgen innan, med tårta och god mat. I veckan innan käkade jag tapas med några vänner. Fick minsann fira min födelsedag i en hel vecka! 

 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Mer Sixten, mer familj, mer vänner, mer träning, mer kärlek. 

 

Vad fick dig att må bra?

Träning. Och nära&kära.

 

Den maträtt du åt oftast 2015?

Lax, i alla dess former. Har aldrig gillat lax speciellt mkt, men nu är jag fast!

 

Vilka länder besökte du?

Egypten (Hurghada) & Tyskland (Berlin).

 

Vem saknade du?

Sixten! <3

 

Vad är du mest stolt över?

Att jag vågade ta steget och byta jobb. Det var ett enkelt beslut på många sätt, men samtidigt väldigt tungt. Har en tåspets kvar hos StureOptikern, som jag hoppas att jag får behålla. Vi får se vad som händer under 2016.

 

2015 var ett mellanår. Inga större utsvävningar. Ser väldigt mkt fram emot va 2016 har att erbjuda. Har en hel del kul inplanerat redan nu, men hoppas på lite överraskningar längs vägen. Gott nytt år på er!

 

Mitt 2015

Januari
 
  
 
Pussades med min kärlek på tolvslaget. Nyår firades med bästa vännerna hemma hos Becc. Vännen Petra blev firad med babyshower, och min fotovägg började komma på plats.
 
Februari
 
 
 
Firade alla hjärtans dag med brunch i Kaknästornet, väldigt mysigt! Köpte även ny telefon och sedan en ny ipad. Materialist, javisst! Landade även nytt jobb på St Eriks, så sa upp mig från Sture med blandade känslor. Nya året visade sig bjuda på en hel del!
 
Mars
 
  
 
Tog modet till mig och frågade min största idol (eller?) Tommy Körberg om hans autograf. Såååå glad att jag tillslut vågade! Således kom också min sista arbetsdag på Sture, bittersweet verkligen! Vi åkte sedan på semester till Hurghada i Egypten. Härligt med sol och bad! När vi kom hem fyllde pappsen 60, så vi överraskade honom med fest, succe!
 
April
 
  
 
Hallen och köket gjordes klart, tog hjälp av hantverkare med det sista fixet. Blev riktigt bra! Såg Tommy Körbergs konsert på Chinateatern, bästa! <3 Och så började jag ju på nya jobbet. Har nog aldrig känt mig så värdelös som då!
 
Maj
 
  

Firade Valborg med familjen ute på Saxaren. Sova middag med en liten skrutt bredvid sig är som balsam för själen! Jag & Sara extraknäckte som kirurger en dag (eller, vi tittade mest på..), och jag åkte till Lillsved och blev utbildad till jympaledare för andra gången i livet.
 
Juni
 
  
 
Syster med familj kom på besök. :) Gjorde premiär i landslagssammanhang med VM-playoff på Hovet, sjukt nervöst! Midsommar kom, och regnade bort! Firades ute på Saxaren med hela ligan.
 
Juli
 
  

Möhippa för Petra, som sedan även gifte sig. Fick semester, som spenderades i Kalmar, och ute i Sthlms skärgård. Vädret var väl inte det bästa, men sällskapet var på topp!
 
Augusti
 
  
 
Semestern med mamma&pappa i skärgården. Fixade till badrummet, och blev Licensierade jympaledare. Hann även med ett fotbollsbesök på Tele2, och så bokade vi resan till Thailand.
 
September
 
  
 
September var en trög månad, bloggmässigt. Testade Mathem.se med gott resultat, snofsade till mig för en middag med vänner, och åkte på konferens med jobbet till Kolmården.
 
Oktober
 
  
 
Biomys med min älskade. I sovrummet flyttade en ny stomme in, och vi promenerande i Nackareservatet. Typisk höstmånad med lite boande, träning, vänner.
 
November
 
  
 
Hjärtat fyllde 30 år, då får man tårta till frukost! En annan 30-åring, dvs syrran min, firades med musikalen Jersey Boys. Sjukt bra!! Och lilla farmor fyllde 85, middag ute med familjen.
 
December
 
  
 
Åkte på en infektion efter en ultraljudsundersökning, efter att ha fått avbryta en operation. Det här med muttor asså.. Sedan fyllde man ju år, 28 stycken till antalet. Och det firades bland annat med en trip till Berlin. Julen firades i Vallentuna med svärisarna på aftonen, och sedan i Västerås.
 
Le love <3
 
Gott nytt år mina läsare, vi ses 2016!!
 

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0